Principal » Internet » VPN Tracker 36536519.5.2

VPN Tracker 36536519.5.2

Internet : VPN Tracker 36536519.5.2

VPN Tracker 365 este un client profesionist și bine securizat VPN care acceptă protocolul IPSEC. Programul vă permite să vă conectați la rețelele companiei pe baza configurației furnizate și, de asemenea, să stabiliți rapid o conexiune pentru a vă proteja confidențialitatea.

VPN Tracker 360 este compatibil cu mai multe sute de hardware și software VPN Gates pentru care are configurații automate. Programul acceptă mai multe variante de AES și DES Criptare, iar autorizația poate fi efectuată utilizând o parolă (PSK), certificate RSA X.509, RSA, SECURID, CRYPTOCARD, PKI și SECURID, XAUTH și diferitele combinații.

VPN Tracker vă permite să creați rețele gazdă gazdă, o rețea gazdă-privată și tunel toate traficul prin VPN. Puteți utiliza serverele DNS și IPv6 la distanță, sărbătoriți NAT, reduceți automat adresa DHCP, efectuați diagnosticarea rețelei și multe alte acțiuni. Informațiile despre conexiune sunt salvate cu opțiunea de export către CSV.

Cu VPN Tracker 365, puteți utiliza utilizarea comenzilor rapide de la tastatură, scripturi care automatizează diferite sarcini, pictograme în andocare sau meniu drop-down în fasciculul superior al sistemului. Configurațiile pot fi exportate și implementate pe mai multe computere din companie, gestionarea licențelor și furnizarea de pachete de pachete de instalare.

VPN Tracker 365 este disponibil într-un abonament. Versiunea de încercare funcționează timp de 30 de zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu