Principal » Internet » Voodooshield: Protecție gratuită anti-exe pentru utilizatorii de acasă

Voodooshield: Protecție gratuită anti-exe pentru utilizatorii de acasă

Internet : Voodooshield: Protecție gratuită anti-exe pentru utilizatorii de acasă

Există multe modalități de a proteja ferestrele împotriva diferitelor tipuri de amenințări. Pachetele complete de securitate pot fi utilizate, dar ele sunt adesea prea grele pentru computerele pe care trebuie să funcționeze. În acest caz, o alegere mai bună sunt alte aplicații care nu trebuie să funcționeze mai puțin eficient. Unul dintre ele este Voodooshield - nu este un program popular anti-exemplar care tocmai a primit o actualizare mare și a devenit gratuit pentru utilizatorii de acasă.

Voodoshield este o aplicație care vă permite să specificați administratorul computerului permis să ruleze programe. Toate celelalte vor fi blocate automat, chiar și în cazul NP. Atacul folosind un browser web care trebuie să descărcați fișierul dvs. și să rulați malware. Ultima ediție a introdus o mulțime de schimbări, îmbunătățirea și performanța atât de ridicată și adăugarea simultană a mai multor procese.

Aplicația nu reprezintă un program clasic pentru a proteja împotriva software-ului dăunător. Poate că poate fi folosit datorită posibilităților pe care le oferă. De asemenea, va fi utilă, de exemplu,. Pentru părinții care decid să blocheze câteva aplicații, astfel încât copiii lor să nu-și facă mizeria în sistemul dezordonat. Toate setările programului pot fi protejate prin parolă, administratorul are o perspectivă asupra jurnalelor de aplicații înregistrate. Voodoshield are trei moduri de operare. Primul dintre ele, "Instruiți-mă " este activat imediat după instalare și funcționează timp de 10 minute. În acest mod, utilizatorul poate rula toate aplicațiile, iar programul le salvează automat la o listă albă. Acest lucru vă permite să îl învățați, pe care îl folosim cu adevărat și ce nu trebuie blocat. Al doilea mod este "SMART " utilizat în timpul utilizării tipice a calculatorului. Permite aplicațiilor dintr-o listă albă, ceilalți tratați ca fiind nedreptățiți și interferenți întreabă utilizatorul dacă pot fi pornite. Bubul de vorbire corespunzător este afișat în tava de sistem. Clickul pornește fereastra unde putem lua acțiunea potrivită: vă permite să începeți, să blocați programul sau să îl executați într-un mediu izolat, sigur. Voodooshield trimite în plus fișiere pe site-ul Virusotal pentru a le scana. Ultimul mod de operare este "întotdeauna pe ". Când o activăm, programul va funcționa în conformitate cu regulile, dar nu ne va cere acțiunea pentru noi aplicații - acestea vor fi blocate automat.

Programul începe cu sistemul de operare, are o funcție de actualizare automată. Setările permit, de exemplu,. Pentru aplicațiile automate de sistem instalate în programul Fișiere sau aplicația modernă în Windows 8. Utilizatorul poate "Sleep " Voodooshield pentru o anumită perioadă de timp, este posibilă, de asemenea, configurarea sensibilității programului și a unei setări de blocare pentru blocarea: persoanele care folosesc adesea instrumente diferite pot fi permise să înceapă WSCRIPTS, CScripts, fișiere MSI, Rundll32 , DOS, linie de comandă, editor de înregistrare și regsrv32. Programul vă permite, de asemenea, să setați propriile dosare și nume de aplicații permise care nu vor fi blocate. Acest lucru vă permite să izolați o zonă de disc care nu va fi acoperită de restricții.

O opțiune foarte interesantă este sincronizarea datelor. Utilizatorul poate configura un cont pe serviciul producătorului și apoi poate sincroniza listele de aplicații albe și negre. Datorită acestui lucru, este posibil să configurați rapid multe dintre aceleași stații de lucru. TJ. Blocarea sau autorizarea numai pentru aplicații specifice, fără a re-crea reguli. Aplicația este disponibilă gratuit pentru aplicații non-comerciale, numai după achiziționarea versiunii Pro, este posibilă configurarea cu precizie toate opțiunile. Veți găsi în baza de date a aplicației pe site-ul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu