Principal » Internet » Volvo va limita viteza de mașini noi la 180 km / h. Va fi, de asemenea, "kluczyk-gardian "

Volvo va limita viteza de mașini noi la 180 km / h. Va fi, de asemenea, "kluczyk-gardian "

Internet : Volvo va limita viteza de mașini noi la 180 km / h. Va fi, de asemenea,

Compania Volvo nu eliberează ritmul în implementarea de noi soluții care să se traducă în siguranța șoferilor. Așa cum a fost confirmată, viteza maximă a tuturor mașinilor noi ale acestui brand va fi limitată electronic la 180 de kilometri pe oră. Fiecare vehicul va fi, de asemenea, emis de îngrijire cheie - o cheie specială care va permite șoferului să introducă restricții suplimentare.

În timp ce acest tip de cheie electronică nu este o noutate pe piață și poate fi utilă (în ipoteza, în principal, atunci când mașina este împrumutată copiilor, iar șoferul dorește să le forțeze să conducă încet), astfel încât limita de viteză din fabrică în mașini vă oferă opinii diferite. Ele sunt de obicei extreme.

Unii nu văd nimic în neregulă cu ea, deoarece în cele din urmă limita de viteză a autostrăzilor din Polonia este de 140 km / h (apropo, cu excepția excepțiilor din Germania, este una dintre cele mai înalte din Europa), alții sunt indignați și nu Viitorul interesant al companiei Volvo. Adevărul este totuși că, pentru majoritatea conducătorilor auto - dacă conduc în conformitate cu reglementările - o astfel de limitare nu ar trebui să constituie nici un defect.

Interesant, Volvo nu reduc opinii critice și deja în raportul său de comunicare a presei că își dă seama de primirea negativă a unor persoane. Cu toate acestea, aceasta subliniază că este o decizie atentă și necesară de a desemna noi standarde de securitate. Ce să nu spun, mulți oameni Volvo sunt doar în primul rând în primul rând cu o plimbare sigură.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SecurityMoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu