Principal » Internet » VOLUME TIMER - Gestionarea audio pe Android a devenit mai convenabilă

VOLUME TIMER - Gestionarea audio pe Android a devenit mai convenabilă

Internet : VOLUME TIMER - Gestionarea audio pe Android a devenit mai convenabilă

Utilizatorii smartphone-urilor sunt reticenți în a se opri din fluxul de notificare, care poate fi convins - în ciuda propriilor încercări ale organizatorilor - pe fiecare screening cinematografic. Cu toate acestea, atunci când liniștim smartphone-ul, nu este greu de uitat de necesitatea de a reactiva notificările de sunet. Printre altele, aplicația temporizatorului de volum poate fi utilă.

Timerul de volum permite automatizarea liniștea telefonului. Utilizatorul poate determina cu precizie cât timp trebuie să rămână sunetul și, după acest timp, acesta va fi restabilit automat. Acest lucru vă permite să automatizați complet modurile de sunet fără a fi nevoie să le comutați oricum.

Aplicația este simplă, dar practic toate funcțiile cele mai preferate. Acest lucru nu înseamnă că nu oferă oportunități de management suplimentare. Utilizatorul poate decide dacă vibrațiile sunt de asemenea dezactivate, puteți ascunde, de asemenea, afișarea notificărilor. Timerul de volum poate tăcea dispozitivul pentru maximum 16 ore.

Suportul programului este piesa copilului, în timp ce într-o interfață frumoasă compatibilă cu designul materialului, nu vom experimenta anunțuri. Cu toate acestea, utilizarea este complet gratuită. Timpul de volum va aprecia titularii dispozitivelor a căror producător a decis să modifice Android pentru programul de gestionare a audio. Aplicația poate fi găsită în baza de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu