Principal » Internet » Volkswagen va crea propriul sistem de operare. Temerile pentru confidențialitatea utilizatorilor

Volkswagen va crea propriul sistem de operare. Temerile pentru confidențialitatea utilizatorilor

Internet : Volkswagen va crea propriul sistem de operare. Temerile pentru confidențialitatea utilizatorilor

Grupul Volkswagen se străduiește pentru unificarea software în mașinile sale. Pregătiți-vă propriul sistem de operare în acest scop. Cu Android nu vreau să folosesc, pentru că spune el, sunt preocupați de confidențialitate, indicând un exemplu frapant.

El a subliniat conceptul de creștin Mesh, șeful Departamentului de Servicii Digital Car și Grup VW, într-un interviu cu Arstechnica. Reprezentantul recunoaște că politica existentă a companiei în domeniul software-ului a fost foarte haotic. Dizolvați vina indirect pe Ferdinand Piëch, care a murit în august 2019 de președinte al Consiliului de Supraveghere al Consiliului de Supraveghere, care din cauza bătrânei (născut. 1937) Ea a fost foarte conservatoare.

În primul rând: optimizarea muncii

Piëch a mărturisit principiul că toate brandurile grupului VW ar trebui să concureze reciproc. Fiecare software dezvoltat astfel pe cheltuiala proprie și în termenii lor. Din acest motiv, cele opt proiecte independente au fost efectuate împreună, care, desigur, cu optimizarea costurilor și utilizarea resurselor umane nu are prea mult de făcut. În plus, necesită un spectru larg de ingineri; Specii de la Android, Gradul Automotive Linux și QNX, deoarece un astfel de operare utilizat.

După cum a declarat mai devreme, această mizerie va fi comandată în curând. Grupul VW va pregăti propriul sistem, pe baza codului AOSD ANDROID, care va ieși la toate vehiculele din Volkswagen Polo până la Audi A8. Alte numai suprapuneri grafice și o gamă largă de caracteristici oferite.

În al doilea rând: problema vieții private

Și de ce nu vreau un regulat Android? Pentru că îngrijorat de intimitate. - există branduri care utilizează cu adevărat serviciile Google Automotive; Aceasta nu este strategia noastră. Când faceți acest lucru, nu vă puteți îndoi de un pachet larg de funcții și servicii - Menger acordat. Apoi a adăugat: "Dar trebuie, de asemenea, să deschideți toate datele de la senzori [împotriva Google 'em și când spun totul, este cu adevărat toate datele ". Una dintre aceste mărci este Volvo.

Mesage declară că până în 2025 o unitate separată responsabilă de software va fi construită în grupul VW. Disponibil pentru toate mărcile. Conform estimărilor, ocuparea forței de muncă va găsi acolo 5-10 mii. Persoane. Cu toate acestea, nu este clar câți angajați în legătură cu software-ul auto, angajează în prezent. Sugestie arată că mai mult.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu