Principal » Internet » Volkswagen Arteon: Camere 3D 3D 3D și sistem de sunet Dynaudio

Volkswagen Arteon: Camere 3D 3D 3D și sistem de sunet Dynaudio

Internet : Volkswagen Arteon: Camere 3D 3D 3D și sistem de sunet Dynaudio

Frezarea susține că Arteon este un pasaj atât de mare și mai bine echipat. Aceasta nu este în întregime o declarație reală, deoarece există mult mai multe locuri în arteony, materiale mai bune, echipamente și confort de conducere. De remarcat este designul și aditivii care ar trebui să scrie ceva mai mult.

Este adevărat că rolul unui model de top în oferta lui Volkswagen este complet Touareg, dar Arteon, fără îndoială, provoacă interesul și atrage vizorul remarcabil ca la acest producător. Mai mult, într-o perioadă de timp, oferta va apărea în oferta de frână de fotografiere, care a fost deja prinsă fără camuflaj la sfârșitul lunii februarie. Deși cei mai mulți aditivi de top și gadget-uri sunt disponibile pe Touarega, Arteon poate mândri de adăugiri interesante. Mi-am atras atenția printre alte sisteme de cameră cu funcția de afișare 3D de 360 ​​de grade și un sistem de sunet foarte bun Dynaudio.

Sistem de camere de 360 ​​de grade cu vedere 3D

În multe mașini segmentul D și D + Găsiți un sistem de asistență pentru șofer dezvoltat. Vorbesc nu numai despre pachetele de securitate, ci și despre aditivii care îmbunătățesc confortul de conducere și de a efectua activități de bază legate de service și de mașină. În multe mașini vom găsi asistență la parcare, care aproape că economisesc șoferul de această obligație. În Artheon, a fost utilizat un sistem de 360 de camere grad foarte avansat, care este capabil să afișeze imaginea în 3D. Putem roti-l și se potrivesc cu nevoile curente.

[1/2
[1/2

Funcția funcționează cu adevărat interesantă și eficientă, deși este dificil să-mi imaginez o situație în care ar fi necesar. Desigur, ajută la părăsirea np. cu spațiu de parcare sau poarta de garaj subteran, dar am impresia că setarea și ajustarea la situație poate fi prea lungă. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că vizionarea împrejurimilor pe ecran oferă o mulțime de distracție. Algoritmul "lipirea " se descurcă bine, deși generează o mulțime de distorsiuni.

[1/2
[1/2

Desigur, toate acestea conlucrează cu sistemul de suport de parcare, senzori si un sistem de eco-mișcare. Pe scurt, trebuie să încercați într-adevăr pentru a genera o parcare pârâu sau să provoace o situație periculoasă de parcare.

Sistemul de sunet Dynaudio

firma daneză Dynaudio a fost conectat prin logo-ul pentru o lungă perioadă de timp. soluții de sunet de top pe modelele Volkswagen. În Arteonie a folosit un sistem destul de puternic, care a adresat celui instalat în Touareg, dar se bucură într-adevăr de ureche și face ca călătoria să fie mult mai plăcută. Cu condiția, desigur, că folosim propria sursă de sunet și nu radioul obișnuit. Un minim absolut este streamingul muzicii prin Bluetooth.

[1/2

Layout-ul este alcătuit din doisprezece difuzoare care au fost pregătite special pentru acest model. Printre acestea sunt două relee cu trei căi complet active, montate pe ușa din față, în timp ce pe spate, rolul principal joacă seturi duble de relee bidirecționale. Pe tabloul de bord există, de asemenea, un difuzor central de dedicat și un subwoofer puternic în portbagaj. Toate wooferele au un MSP de membrană (polimer silicat de magneziu) și tweeters utilizează relee cu tweetere de dome moi Dynaudio - este exact aceeași tehnologie ca și în cazul sistemelor Home Hi-Fi și difuzoarele profesionale oferite de producătorul danez.

[1/2

Procesorul de semnal digital (DSP) și un amplificator de 700 W predomină peste tot. Sistemul producătorului asigură că totul a fost proiectat și reglat de experți din Dynaudio Labs, care s-au confruntat cu fiecare centimetru al arteonului interior și au înființat un întreg astfel încât sună ca cel mai bun. Ei au verificat aparent toate circumstanțele și în timpul configurării chiar au luat în considerare situația în care cinci persoane în haine groase de iarnă se află, care afectează, de asemenea acustică. Sună interesant și de marketing puternic, dar cum funcționează în practică?

[1/2

Nu sunt un plug audiofil și nu pot ca ei să rupă sunetul pentru ingredientele individuale, dar eu știu când ceva joacă bine sau au încercat. Am testat, de asemenea, câteva mașini, care, în ciuda faimosului logotipuri de vorbitori jucate mai rău decât sistemul audio standard în unele mașini (de ex. Un sistem de sistem de joc în Hyundaiu I30). În Volkswagen, sistemul Arteon Dynaudio funcționează cu adevărat senzațional și face atunci când vă puteți relaxa și simțiți aproape acasă în timpul unei călătorii lungi. Nu numai.

Setările sunt foarte multe, putem ajusta culoarea sunetului la genul dvs. de muzică preferat sau propriile dvs. preferințe. Desigur, ar putea exista mai multe setări egalizatoare, scenă etc. dar, pe de altă parte, un sistem audio bun nu trebuie să ofere mai multe gadget-uri pentru a mulțumi exigenți ascultători.

Pentru curios: Ce mașină?

Modelul testat este varianta Volkswagen Arteon Elegance a motorului 2.0 TDI 190 CP, cu un cuplu de 400 nm. Unitatea se duce la toate roțile (4motion) prin cutia de viteze DSG automată cu 7 trepte. Performanța sunt destul de decente. Sprint de la 0 la 100 km / h durează 7,8 secunde, iar viteza maximă este de 233 km / h. Consumul de combustibil este, de asemenea, grozav. Pe traseul se coborî sub 6 l / 100km, în oraș este de aproximativ 7 l / 100km. O varietate cu motorină de 240 de cai sau o versiune de top a gazului 2 ar oferi mult mai multe emoții.0 TSI cu o putere de 272 km, dar un motor de 190 de cai, de asemenea, vă oferă bine, este ideal pentru o rută îndepărtată și are un apetit foarte moderat.

[1/2

Soiul testat costă aproximativ 180.000 de zloți, desigur, nu numărăm aditivi și gadget-uri din echipament. Este foarte mult? Având în vedere echipamentele bogate, calitatea manoperă și, la urma urmei, stilistica interesantă, prețul pare bine. Acest segment are propriile sale reguli și cea mai mare problemă Arteon este o competiție foarte interesantă. În preț similar vom obține Alfa Romeo Giulia, iar dacă se adaugă suma de 210 000, vom obține o varietate Q4 Veloce cu motor diesel de 210 de cai putere. În mai puțin de 200 000 de aur, de asemenea, obținem linia Stinger Kia GT sau versiunea PEUGEOT 508 GT cu o "empyema de 177-HP ".

[1/2
[1/2

rezumat

Volkswagen Arteon este o mașină excelentă care oferă o mulțime de confort și plăcere de conducere. În variantele mai mari de acoperire a echipamentelor cu aditivi și gadget-uri, și stilistica, deși "numai " Volkswagen ", atrage atenția. În cazul în care această alternativă mai scumpă PASSATA? Dacă preferați stilul german, dar totuși doriți să ieșiți puțin pe drum, nu puteți ezita să ajungeți la Arteon.

PROS
  • Mare echipament
  • Confort foarte mare
  • Stilistica interesantă
  • Calitatea ridicată a materialelor
Minusuri
  • Soiuri de vârf de preț ridicat
  • Nu "Ștampila magică "

Programe

Actualizări. Știri. Mai mult> Devettechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu