Principal » Internet » Voice Changer Plus

Voice Changer Plus

Internet : Voice Changer Plus

Voice Changer Plus este o aplicație, datorită căreia putem înregistra sunete și le putem procesa folosind efecte amuzante, de ex. robot.

Programul funcționează într-un mod simplu. După instalare, începeți doar butonul de înregistrare și vorbiți, ceea ce numai creativitatea se va deplasa la cap. După înregistrare, puteți decupa ușor fișierul și puteți, de asemenea, să potriviți efectul atunci când doriți să procesați vocea. Versiunea gratuită a programului vă permite să salvați și să distribuiți înregistrări cu vocea autorului și, de asemenea, prelucrată cu ajutorul Echo, Robot, Applause și Heliu. Un instrument de scurtare a lungimii fișierului poate fi găsit în partea de sus a ecranului de aplicare, în mijloc - lângă butonul de înregistrare - găsim, de asemenea, o bază de date pentru filtrele de procesare vocală. În partea de jos, este disponibil un buton pentru partajarea și salvarea fișierelor, precum și o comandă rapidă care vă permite să mergeți la versiunea Premium Program.

În versiunea premium a aplicației, putem conta pe accesul la funcții suplimentare. Aceasta este posibilitatea unor înregistrări directe de partajare pe Facebook, Vimeo, e-mail și prin imessage, stabilind propria fotografie ca fundal sub selectat, creat în aplicarea înregistrării, trimiterea unui fișier de e-mail WAV, setarea sunetelor înregistrate ca O melodie pe telefonul dvs., salvați și tăiați sunetele, vom implica, de asemenea. Trebuie să plătiți OK pentru versiunea completă a programului. 2 euro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu