Principal » Internet » VLC are un decalaj critic. Eroarea permite atacatorului să pornească de la distanță codul [Actualizare

VLC are un decalaj critic. Eroarea permite atacatorului să pornească de la distanță codul [Actualizare

Internet : VLC are un decalaj critic. Eroarea permite atacatorului să pornească de la distanță codul [Actualizare

O eroare serioasă a fost detectată în Popular VLC Player. Cercetătorii de la Cercet-Bund german au o atenție la vulnerabilitate, considerată critică și marcată ca CVE-2019-13615. Ca urmare a erorii atacatorului, acestea pot efectua de la distanță codul și fără autorizarea citirii și modificării fișierelor. Serviciul Neowin informează despre detalii.

După cum se dovedește, creatorii jucătorului știu deja despre eroarea și lucrul la soluția sa sunt în curs de desfășurare. Cu toate acestea, nu se știe cât de mult poate avea grijă și până când vina este rezolvată, merită dezinstalarea unui program pentru propria dvs. securitate. Problema se aplică chiar și cea mai recentă versiune de VLC și poate fi o amenințare reală pentru mulți utilizatori - conform statisticilor, una dintre edițiile mai noi (3.0.6) Au fost colectate aproape 105 milioane de ori.

Informații lubrifiere pe CERT-Bund.

Este demn de remarcat faptul că Luka descris nu este prima situație din ultima dată în care VLC deschide modul de manipulare a fișierelor de pe computer. Anterior, un caz similar pe care l-am descris în iunie când un atac "infectat cu un film " a fost în versiunea despachetată a VLC.

Amânând subiectul vulnerabilităților deoparte, trebuie remarcat faptul că VLC este invariabil un jucător foarte cu nerăbdare, nu numai pentru Windows. Merită să știți că de când recent VLC pe Android poate fi reutilizat în Android Auto.

Actualizați, 25 iulie

Informațiile despre Luce în VLC s-au dovedit a fi depășite de peste un an, iar jucătorul este deja sigur. Confuzia în mass-media este efectul erorilor în stadiul de raportare a susceptibilității și alocării numărului său. Puteți citi despre detaliile într-o publicație separată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu