Principal » Internet » Vivofit, sau prima bandă de fitness din Garmina

Vivofit, sau prima bandă de fitness din Garmina

Internet : Vivofit, sau prima bandă de fitness din Garmina

Popularitatea tuturor benzilor de fitness crește în mod constant, astfel încât creatorii lor sunt copleșiți în inventarea unor opțiuni suplimentare și capabilități hardware pentru a decelera concurența. Garmin dorește, de asemenea, să încerce fericirea pe această ramură de piață, deci vivofit a fost deja vândut.

Principalul avantaj al Vivofit, care o deosebește de dispozitivele de concurență, este bateria sa extrem de eficientă. Producătorul asigură că bateria detașabilă este suficientă pentru un an de utilizare continuă. Banda este, de asemenea, rezistent la apă, care pare necesară în astfel de dispozitive, și are un indicator de activitate care informează proprietarul echipamentului cu perioada prea lunga de inactivitate. Fiecare timp pasiv petrecut este afișat pentru a afișa un bar roșu asemănător cu necesitatea de a lua mișcare.

Dispozitivul este echipat cu un accelerometru. Este util să numărați pașii utilizatorului. În plus, banda are o funcție de somn, activată de un singur click care salvează numărul de ore umflate, faze de trafic și somn pașnic.

Toate datele de la Vivofita pot fi trimise la telefonul smartphone sau la un computer după protocolul ANT+. Tot ce trebuie să faceți este să vă găsiți în apropierea dispozitivului cu care dorim să sincronizăm datele și să selectați ecranul de sincronizare din banda noastră. Rezultatele pot fi partajate cu prietenii pe rețelele sociale, împărtăși realizările dumneavoastră și chiar de a concura cu prietenii, deoarece pentru realizările dumneavoastră puteți obține o varietate de insigne virtuale pe care trebuie să Motiva pentru formare suplimentară.

Este posibil să cumpărați un dispozitiv cu senzor de ritm cardiac, care mărește funcționalitatea benzii. Putem obține date detaliate privind numărul de calorii ars în timpul executării sau al unei alte eforturi fizice.

Dispozitive similare au prezentat ceva timp în urmă Huawei și Sony. Bendina lui Garmina poate fi achiziționată pentru 119 euro (acesta este prețul sugerat de companie) sau pentru 149 de euro (versiune cu senzor de ritm cardiac). În plus, puteți alege, de asemenea, una din cele cinci culori - negru, grafit, turcoaz, violet sau albastru.

Vivofit puteți cumpăra aici. Timpul așteptat al ordinului este de până la trei zile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu