Principal » Internet » Vivaldi surprinde din nou: introduce panouri web și butoane de extensie

Vivaldi surprinde din nou: introduce panouri web și butoane de extensie

Internet : Vivaldi surprinde din nou: introduce panouri web și butoane de extensie

Creatorii de browser Vivaldi ne oferă în mod regulat mai multe știri. Această aplicație trebuie să fie o alternativă bună la persoanele care caută un program la fel de configurabil, care deja nerezolvate Opera clasică. Cele mai recente arată instantaneu că cu siguranță merită atenție pe Vivaldi și încercați să-l afară, aceasta poate fi o alegere bună.

De la începutul existenței Vivaldi ne oferă un panou lateral cu instrumente, cum ar fi Notepad, download manager, lista de contacte, precum și site-urile preferate. Acum ei se alătură. Panouri web. Pai asta? Imagini pictograme, care fac clic pe site-ul de deschidere într-un panou mic. Trebuie doar să apăsați pe pictograma PLUSA la capătul panoului lateral, introduceți adresa site-ului și confirmați. Cu această soluție, putem folosi în mod eficient rezoluția și ecranul lat în timp ce vizualizează o singură mână, pentru a ține pasul cu complet diferit.

Panourile funcționează independent de filele deschise în prezent, rămân active și comutarea între ele este imediată. Ele permit navigarea pe pagini și schimbarea acestora. Dezavantajul este totuși că, până în prezent, extensia instalată în browser nu poate afecta acest lucru, deci este imposibil, de exemplu,. Forțând mișcarea https. Principala aplicație ar trebui să fie în conformitate cu creatorii de a utiliza versiuni mobile sau comunicatori. Pe site-ul dvs., ca exemple, dați Web Skype 'a, Twitter și un răspuns Facebook. În astfel de cazuri, acestea sunt foarte convenabile - vă recomandăm să încercați această caracteristică și împărtășească impresiile tale.

Desigur, aceasta nu este singura noutate din această versiune. Deși am putea, din martie, Vivaldi instalați extensiile din magazinul web Chrome, încă nu există butoane pentru ei. Acum nu mai este o problemă. Ca și în cazul altor browsere, acestea sunt adăugate în partea dreaptă și permit utilizarea add-on-urilor. Dacă instalăm mai multe măriri mai specifice, funcționarea căreia este dependentă de partea laterală (cum ar fi NP. Verificarea utilizării SPDY), icoanele lor pot fi găsite pe bara de adrese de lângă pictogramă pentru a adăuga o pagină de marcaj. În plus, creatorii au adăugat informații despre datele descărcate și numărul de resurse încărcate din resurse. Ele sunt afișate numai atunci când este încărcat, apoi dispar.

In plus, autorii au raportat bug-uri mult îmbunătățite, browser-ul motor browser-ul actualizat la Chromium 45, și a rescris unele dintre mecanismele prin care a crescut performanța cardurilor și o listă de site-uri favorite. Desigur, acest lucru nu este sfârșitul, dezvoltarea lui Vivaldi continuă și arată că piața este încă un loc pentru soluții interesante și neobișnuite. Puteți găsi deja cea mai recentă versiune a browserului dvs. în baza de date a aplicației pe site-ul nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu