Principal » Internet » Vivaldi cu noutăți în gestionarea cardului. Ea crește, de asemenea, prestigiul

Vivaldi cu noutăți în gestionarea cardului. Ea crește, de asemenea, prestigiul

Internet : Vivaldi cu noutăți în gestionarea cardului. Ea crește, de asemenea, prestigiul

Săptămâna trecută a văzut premiera următoarei versiuni a browserului Vivaldi, care aduce o mulțime de produse noi, în primul rând în gestionarea cardurilor și... Acasă Automatizare. Ritmul lucrărilor nu încetinește și astăzi un alt declanșator a fost pus la dispoziția unei notificări de noutate.

Îmbunătățirea gestionării cărților este o chestiune a cărei creatori Vivaldi se acordă deosebit de multă atenție. În cea mai recentă compilație, marcată cu numărul 1.5.676.6, a fost introdusă o facilitate interesantă în această privință. Se întâmplă în mod obișnuit că revizuirea unei liste de articole, deschideți legăturile noi în fundal pentru a le citi într-un moment, după ce au auzit lista lor. De acum înainte, Vivaldi este capabil să recunoască automat da cărțile de rulare și să le gestioneze.

În practică, mecanismul se bazează pe recunoașterea domeniului. Doar apăsați pe Ctrl și dublu-clic pe tab-ul selectat, astfel încât browser-ul recunoaște automat toate celelalte pe care este afișată pagina cu același domeniu. Apoi, putem crea un grup de la ei, adăugăm la marcaje sau transfer colectiv la o fereastră nouă. Ctrl + comenzi rapide de la tastatură în cartelele închise selectate.

Și asta nu este singura veste despre Vivaldi, dar următoarele ar trebui privite mai degrabă ca o curiozitate sau un test de litmus. Reprezentanții browserului se laudă fereastra pe care o puteți vedea Speed ​​Dial Deja Magazin de țiglă Komputronik.

Aceasta este prima acțiune partener Vivaldi în Polonia. Acest lucru confirmă numai prestigiul său: Prima versiune stabilă a browserului a apărut pe 6 aprilie, iar întreprinderea a fost deja observată de un mare jucător pe piața IT poloneză. Aceasta este, fără îndoială, o veste bună pentru utilizatorii programului: Răspândiți mai multe funcții, chiar și cele mai eficiente, nu trebuie să-l garanteze supraviețuirea la toate. Agenții de publicitate interesanți. Vivaldi este disponibil în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu