Principal » Internet » Vivaldi în versiunea Android: sincronizare criptată și sistem de comenzi rapide interesante

Vivaldi în versiunea Android: sincronizare criptată și sistem de comenzi rapide interesante

Internet : Vivaldi în versiunea Android: sincronizare criptată și sistem de comenzi rapide interesante

Vivaldi este, fără îndoială, una dintre propunerile mai interesante dintre browserele alternative, create de foștii dezvoltatori de operă. Tocmai a fost o versiune mobilă pentru Android.

După cum se potrivește acest brand, Mobile Vivaldi oferă o serie de funcții interesante care nu sunt întotdeauna disponibile de la concurs. Se referă foarte mult la ediția pentru desktop-uri, care, totuși, nimeni nu ar trebui să fie surprinsă. In cele din urma... Vivaldi.

În fiecare filă nouă se deschide ecranul de apelare rapidă, unde să plasați și cataloage pe care le puteți comenzi la cele mai frecvente site-uri. Pentru aceste motoare de căutare puteți atribui o comandă rapidă sub forma unei litere, de exemplu "D " pentru DuckDuckgo. În acest caz, nu trebuie să introduceți întreaga adresă și doar o singură literă selectată care precedă expresia.

[1/2

Introduceți digrograme D și în acest fel căutați conținutul nostru de DuckDuckgo sau G GoodPrograme și folosiți Google 'A la aceeași. Simplu, dreapta?

În plus față de sistemul de abreviere destul de avansat, editorul de note încorporate care poate fi sincronizat utilizând criptarea completă ca end-T-end merită. Oricum, parolele, marcajele și alte date de navigare sunt sincronizate în mod similar.

În plus, browser-ul oferă posibilitatea de a crea site-uri de ecran de dimensiuni mari. Imaginile sunt salvate în Galeria Smartph.

[1/2

Deocamdată, aplicația este în testarea beta. Creatorii se rezervă că nu totul este încă pregătit. Pot exista probleme cu stabilitatea și funcționarea unor soluții. Cu toate acestea, cu siguranță Vivaldi este un înlocuitor interesant pentru cromul omniprezent 'a.

Veți găsi browserul Vivaldi beta în versiunea mobilă din baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu