Principal » Internet » Vivaldi Frumusețea. Noi setări de interfață încep doar

Vivaldi Frumusețea. Noi setări de interfață încep doar

Internet : Vivaldi Frumusețea. Noi setări de interfață încep doar

La începutul acestui an, utilizatorul de Twitter, Paddy2k, a publicat un sfert, în care a sugerat Creatorilor Vivaldi Vorizor angajați de Ruaríe Ødegaard, care ar contribui la rafinamentul programului. ØDegaard (care lucrează anterior pentru operă) a fost de fapt angajat și putem testa primele rezultate ale muncii sale. Ele aduc destul de mult, mai ales în problema interfeței browser-ului. El devine din ce în ce mai atractiv.

VIVIVALDI Versiunea 1.0.201.2 Există un număr mare de știri. În primul rând, configurația interfeței browserului a fost extinsă. Acesta a fost deja activat pentru a opri colorarea carduri care ajustează în mod automat culoarea lor la dominantă pe pagina afișată, și de a schimba culoarea la gri închis. În noua versiune, excluzând colorarea, interfața devine mult mai strălucitoare, iar elementele sale individuale sunt mai consistente vizuale.

În plus, este posibilă schimbarea motivului din meniul afișat pe cartela goală. De asemenea, fondul cardului recent deschis vă puteți personaliza acum în funcție de gustul dumneavoastră, alegând între o culoare solidă sau o imagine.

[1/2

O noutate este, de asemenea, o fereastră de setare complet reconstruită, care vă permite să gestionați motoarele de căutare. Versiunea 1.0.201.2 O listă întreagă de motoare de căutare adăugate este imediat vizibilă, ceea ce simplifică foarte mult și accelerează configurația. Testarea a fost, de asemenea, capabilă să previzualizeze setările de gest de mouse. Ei vor permite în curând, printre altele, pentru deschiderea și închiderea cardului sau reîmprospătarea site-ului.

Versiunea Shimmer 1.02.201.2 poate, bineînțeles, având în vedere că aceasta este o versiune de testare și făcându-l pe propria răspundere, descărcare de la blogul dezvoltatorului Vivaldi. Cu siguranță lauda tendința în cazul acestui browser este faptul că creatorii săi în loc să introducă modificări specifice în interfață, ele decid mai degrabă funcții noi, permițând configurația acesteia. Astfel, acestea permit același lucru pentru a decide utilizatorii despre cum să se uite și să-și funcționeze pe internet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu