Principal » Internet » Vivaldi de acum cu capabilități nelimitate de colorare a interfeței

Vivaldi de acum cu capabilități nelimitate de colorare a interfeței

Internet : Vivaldi de acum cu capabilități nelimitate de colorare a interfeței

Doar ieri, a fost publicată o nouă versiune stabilă a browserului Vivaldi, care a adus un expert de gest de mouse și a publicat deja un declanșator, care aduce oportunități uriașe de a se adapta nevoilor tuturor elementelor de interfață.

Noile posibilități sunt disponibile imediat după începerea unui nou număr 1.3.501.6, Shutter. Utilizatorul va saluta apariția setărilor aspectului, unde, în primul rând, puteți contacta doar un mod complet nou de ajustare a culorilor interfeței. Despre Vivaldim Puteți spune în prezent fără prea multe fluctuații pe care configuratorul este cel mai avansat în acest sens.

Puteți specifica orice culoare practic orice element: benzi, fonturi, butoane etc. De asemenea, puteți utiliza multe opțiuni care trebuie să facă pielea mai lizibilă, care poate fi de asemenea făcută automat. Au existat, de asemenea, opțiuni care să permită o frontieră și setări de frontieră suplimentare pentru persoanele cu defecte de viziune.

În plus față de devotamentul față de utilizatorii de configurator cu posibilități infinite de creare a configurațiilor de culoare, au fost de asemenea pregătite mai multe subiecte gata. Opțiunea face, de asemenea, o opțiune care modifică automat culoarea ferestrei în fundal pe o tonificată., Când există una nouă. Pentru implementarea într-o versiune stabilă va aștepta probabil încă câteva săptămâni și puteți descărca cel mai recent obturator de la baza noastră.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu