Principal » Internet » Vivaldi 1.9 RC1 disponibil - CZYPO a încetinit în cele din urmă?

Vivaldi 1.9 RC1 disponibil - CZYPO a încetinit în cele din urmă?

Internet : Vivaldi 1.9 RC1 disponibil - CZYPO a încetinit în cele din urmă?

Actualizați, 17:00 Candidatul de lansare 2 a fost deja publicat. Din nou, cu toate acestea, nu au apărut noi caracteristici, dar numai amendamentul privind manipularea sunetului în jucătorii HTML5. Se pare că Vivaldi 1.9 va fi doar o ediție plictisitoare. Cele mai recente versiuni stabile și de testare sunt disponibile în baza noastră de date software.

Puteți testa prima compilație a candidatului de eliberare Vivaldi 1 browser.9. Programul poate fi găsit în baza noastră de date. Se pare că ritmul rapid al dezvoltării începe să încetinească.

Despre produsele noi care vor merge la Vivaldi 1.9 Am scris cu ocazia schimbului de instantanee suplimentare. Nu există prea multe dintre ele și este dificil să le considerați că acestea sunt deosebit de importante: a adăugat capacitatea de a organiza butoanele de extensie și de a alege locația în care vor fi salvate evacuările.

Acum, destul de neașteptat, Vivaldi 1.9 a intrat în faza RC. Nu au existat noi caracteristici, bug-uri fixe numai în lansarea aplicațiilor. În comparație cu ciclul actual de publicare, este o anumită surpriză - până în prezent de la compilarea pentru compilație bombardată am fost noi funcții.

Acest lucru înseamnă că Vivaldi face deja o formă matură și funcționalitatea țintă? Este demn de remarcat faptul că programul de lucru sa schimbat, de asemenea. Între lansarea versiunii 1.6 și 1.7 au trecut aproape două luni, ca în 1.7 și 1.8. Versiunea 1.9 Statutul RC aprobat mai puțin de o lună după premierul 1.8.

Merită să reamintim declarația lui Jon von Tetzschner din decembrie. El a anunțat că în a doua jumătate a acestui an, Vivaldi va atinge una dintre cele mai așteptate funcții: sincronizare. Mai târziu, primim, de asemenea, o versiune mobilă.

Ciclul de publicare accelerat, asumând pur ipotetic că va deveni o regulă, poate schița numărul versiunii până la 3.0 deja în anul următor. Rămâne de hrănit speranța că alte ediții mari vor fi noi - până acum - vă surprindeți cu o alunecare a funcțiilor utile și a posibilităților de configurare.

Puteți găsi cea mai recentă versiune stabilă și de testare a browserului dvs. în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu