Principal » Internet » Vivaldi 1.9 disponibilă. Patchele utile și funcția de plantare a copacilor

Vivaldi 1.9 disponibilă. Patchele utile și funcția de plantare a copacilor

Internet : Vivaldi 1.9 disponibilă. Patchele utile și funcția de plantare a copacilor

Acum două zile Vivaldi 1.9 au intrat în faza de candidat la eliberare. Apoi am scris că produsele noi nu sunt prea multe și semnificația lor în general marginală. Astăzi Vivaldi 1.9 este deja disponibil într-o versiune stabilă, puteți descărca browserul din baza noastră de date software.

Printre noile produse, a apărut o singură surpriză, care nu a fost disponibilă în compiletele de testare anterioare. Acest lucru este adăugat la lista de motoare de căutare ecosii disponibile. Modelul său de afaceri se bazează în mod evident pe cashinele căutărilor, dar 80% din venituri sunt transferate organizației care se ocupă de verdeața planetei. În acest fel, Vivaldi dorește să susțină programul de plantare a copacilor.

Desigur, puteți utiliza motorul de căutare ecosia din Vivaldim, dar a fost necesar să se adauge adăugarea ei independentă. De acum înainte, se află pe lista de motoare disponibile, lângă Google sau DuckDuckgo. Din păcate, acest lucru nu implică noi funcții în browser.

Așa am menționat și cu ocazia împărtășitorului alte instantanee, nu există prea multe. A fost adăugată posibilitatea de a schimba secvența butoanelor de extensie prin drag și picătură. De asemenea, este posibil să sortați notele, adresa AutoComplete a fost îmbunătățită. În plus, puteți introduce propria locație în setările în care screenshot-ul va fi salvat.

În plus, panoul Istoric poate fi deja filtrat datorită site-ului web, iar în meniul contextual pe care îl puteți vizualiza recent șters de pe panoul de pagină. Astfel, se pare că mai multe știri ale creatorilor lui Vivaldi s-au mutat la versiunea 2.0, în 1.9 Ofertă numai utilă, deși ușoare îmbunătățiri. Vivaldi 1.9 este gata să descărcați în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu