Principal » Internet » Vivaldi 1.8: O poveste complet nouă și o mulțime de produse noi în setări

Vivaldi 1.8: O poveste complet nouă și o mulțime de produse noi în setări

Internet : Vivaldi 1.8: O poveste complet nouă și o mulțime de produse noi în setări

Următoarea ediție mare a browserului Vivaldi este deja disponibilă. Versiunea publicată 1.8 Puteți găsi în baza noastră de date software în versiunea Windows și MacOS. Creatorii browserului sunt de părere că creează o poveste, având cel mai important nou - un panou de istorie complet nou, extinse.

Acest nou a mers la versiunile de testare ale browserului la începutul lunii. Am afirmat deja că o astfel de istorie, cum ar fi Vivaldi, nu există niciun alt browser în acest moment. Ideea unei liste simple ordonate cronologic a fost păstrată, dar povestea poate fi vizualizată și sub forma unui calendar săptămânal sau zilnic. Apoi, lista adreselor vizitate va fi atribuită în fiecare zi.

Istoria lui Vivaldi trebuie, de asemenea, să fie un instrument analitic. În plus față de lista obișnuită a paginilor vizitate, este disponibilă și un panou lateral pe care sunt afișate statisticile de afișare: o diagramă liniară care afișează numărul de vizualizări și contoare afișate, iar diagrama Pie, pe care sunt prezentate surse de trafic. O listă cu cele mai vizitate pagini este încă disponibilă.

Știrile au apărut, de asemenea, în panoul de note. Nu este nevoie să copiați și să lipiți fragmente de text din pagini pentru note. De la versiunea 1.8 Doar selectați fragmentul și trageți-l pe panou pentru a fi salvat ca o notă nouă. O altă noutate în panouri a avut loc în tab-uri. De acum înainte, după selectarea unei fila specifice, utilizatorul va putea să o vadă sub detalii.

[1/2

Așa cum a fost localizat pe Vivaldi, multe produse noi au apărut, de asemenea, în setările browserului. Obținem o carte de administrare plug-in, pe care puteți gestiona setările Flash, WideVine 'A și alegeți dacă browserul este de a deschide fișiere PDF. Produsele mai mici noi în setări sunt mult mai mult: este posibil, de exemplu, setarea sau cardurile becului trebuie colorate.

Mai important, totuși, că a existat posibilitatea de gestionare a sunetului pe carduri: este posibilă setarea redării tuturor sunetelor, cu excepția tăcerii absolute toate active și prioritizarea fila activă dacă există mai multe surse de sunet. Cea mai recentă versiune a browserului Vivaldi în versiunea pe Windows și MacOS, puteți găsi în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu