Principal » Internet » Vivaldi 1.7 chiar în colț - ce să așteptați după următoarea ediție a browserului?

Vivaldi 1.7 chiar în colț - ce să așteptați după următoarea ediție a browserului?

Internet : Vivaldi 1.7 chiar în colț - ce să așteptați după următoarea ediție a browserului?

Premiera unei alte ediții mari a browserului Vivaldi are vedere la pașii mari. Astăzi, compilația 1 a fost pusă la dispoziție.7.735.39, care a primit statutul de candidat de eliberare 2, și aceasta este o bună ocazie de a privi schimbările pe care le vom vedea într-o eliberare stabilă cu premiera de 1.7.

Acestea vor fi publicate în viteza recentă a obturatorului. Mulțumesc, știi, printre altele, care vor fi extinse pentru a integra instrumentul de captare a ecranului și a notei. Deja acum, versiunea 1.6, capturile de ecran pot fi pornite, dar de la compilație 1.7.735.27 Vivaldi susține, de asemenea, posibilitatea de a atașa fragmente de descărcare la note. Desigur, le puteți descrie, de asemenea, legătura va fi de asemenea atașată.

O altă varietate, de asemenea, legată de serviciul panoului, este disponibilitatea pe panoul lateral al istoriei navigării. Alături de pozițiile implicite, ca marcaje, Note Download Manager, va fi, de asemenea, o listă de pagini vizitate. Există, de asemenea, un motor de căutare și o istorie a istoriei pentru o anumită zi. Mai multe despre subiectul posibilităților care aduc panouri în Vivaldim, pot fi citite în ghidul nostru.

Astăzi, totuși, o compilație 1 are o premieră.7.735.39, în care cea mai mare schimbare este disponibilitatea unui nou motor de căutare, startpage.COM Selecția nu este prin nici un fel de start, permite accesul la rezultatele motorului Google, fără a fi nevoie să transferați atât de multe date de utilizator, așa cum are în cazul Google.COM. Mai mult decât atât StarPage, de asemenea, nu colectează date despre căutările anterioare, pe care lista de rezultate nu este filtrată.

Acest lucru este în mod evident doar cele mai recente modificări, în ediția finală ne putem aștepta mult mai mult. Cea mai recentă versiune stabilă a browserului Vivaldi poate fi descărcată de la baza noastră. În meniul All Versiuni, este disponibil și ultimul obturator despre starea RC2. Termenul premiera de Vivaldi Versiunea stabilă 1.7 depinde de feedback, totuși, poate fi literal drept.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu