Principal » Internet » Vivaldi 1.7: Instrumentul de dumping cu ecran extins și știrile din panouri

Vivaldi 1.7: Instrumentul de dumping cu ecran extins și știrile din panouri

Internet : Vivaldi 1.7: Instrumentul de dumping cu ecran extins și știrile din panouri

Ieri a fost premiera ultimului obturator de testare a browserului Vivaldi, iar astazi putem descărca acum o nouă ediție stabilă a browserului Vivaldi 1.7. Încă o dată, creatorii browserului s-au concentrat în primul rând pe implementarea de noi caracteristici, dintre care unele sunt acum un instrument complet puternic.

Exemplul poate fi o funcție de captare a ecranului care a fost construită în Vivaldi. Primele implementări simple au apărut încă în coșurile de testare, în decembrie, în Vivaldim 1.7 Imagini sunt, de asemenea, integrate cu panouri.

Mai precis cu panoul notei. Este posibil să înregistrați și să doriți un comentariu sau o legătură a întregii pagini sau a fragmentului său, și puteți face simplu și convenabil datorită notelor panoului. Instrumentul de screenshot poate fi, de asemenea, operat de la bara de stare, iar capturile de ecran scrie și în clipboard și utilizează în aplicații externe.

În plus, a fost dezvoltată în Vivaldim folosind comenzi text: Funcția de gestionare a sunetului de pe cardul din linia de comandă numită cu butonul F2 a fost deja dezvoltată la o eliberare stabilă. Noua este, de asemenea, opțiunea de a utiliza instrumentele de captare a ecranului în acest fel: utilizați doar comanda Capture.

Utilizatorii Vivaldi pe MacOS vor fi probabil fericiți să servească notificări native. În plus, mecanismul de domeniu Autocomplete trebuie înlocuit atunci când intrați manual adresele, disponibilitatea încărcării întârziate sau ascunderea butoanelor de extensie. Cea mai recentă versiune a browserului poate fi găsită în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu