Principal » Internet » Vivaldi 1.6 este deja! Managementul cardului capturat în detaliu

Vivaldi 1.6 este deja! Managementul cardului capturat în detaliu

Internet : Vivaldi 1.6 este deja! Managementul cardului capturat în detaliu

Nici nu a fost chiar o lună de la premiera ultimei versiuni stabile a browserului Vivaldi și puteți descărca deja altul, marcată versiunea 1.6. De data aceasta, creatorii browser-ul sa concentrat mai mult pe rafinamentul aspectului care rămâne ochii în cap de la prima compilatie, adică pentru gestionarea și de servire carduri.

Notificări

O noutate posibilă notificare după folosind noua versiune de Vivaldi sunt notificări pe carduri. De acum încolo, lângă pictograma paginii, care apare pe cartela sa, este afișată un contor de notificare pe un conținut nou. Acest lucru va fi deosebit de util pentru Twitter sau Facebook.

Este important faptul că notificările funcționează, de asemenea, în cazul serviciilor poștale. Având în vedere această idee, este dificil de a avea o rezervare, mai ales că notificările sunt afișate și pe carduri fixate, care nu informează cu privire la numărul de conținut nou, utilizând o etichetă de text.

Schimbarea numelui grupului

Un alt unul nou se aplică la gruparea de carduri - de acum încolo, după combinarea mai multor carduri într-un grup, avem posibilitatea de a da numele său. Doar în setările browser-ului dvs. (Setări> Carduri> Opțiuni Card> Gruparea de carduri) Porniți Permite Nume Agricultură Card. Apoi, trebuie să faceți clic dreapta pe grup și selectați Modificare numele grupului de carduri și veți putea intra în câmpul oricărui nume.

Apelare

Modificările pe care le-am descris deja despre premiera unuia dintre instantanee se aplică și cum să alegeți cărți. De acum înainte apăsarea butonului CTRL și făcând dublu clic pe cartela dată, toate cardurile pe care este afișată pagina în același domeniu vor fi selectate automat. Acestea vor fi marcate în albastru și veți putea să le gestionați liber după ce faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului.

După cum a scris Jon Von Tetzchner pe un blog de browser, cele mai bune produse se descurcă bine cu două lucruri: funcții și detalii. Vivaldi 1.6 aduce funcții concentrat asupra detaliilor - deși opțiuni suplimentare de card nu sunt o revoluție, cu siguranță facilitează gestionarea de carduri și să-l într-un mod convenabil și bine gândit-out. Cea mai recentă versiune a Vivaldi este deja în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu