Principal » Internet » Vivaldi 1.10 cu suport de extensie pentru o cartelă de apelare rapidă

Vivaldi 1.10 cu suport de extensie pentru o cartelă de apelare rapidă

Internet : Vivaldi 1.10 cu suport de extensie pentru o cartelă de apelare rapidă

În ultimele săptămâni, dezvoltarea lui Vivaldi a încetinit ușor - fără mirare, browserul nu mai este un benzimin, ci un program versatil care va lucra în munca de zi cu zi și multe alte aplicații. Recent, au apărut două instantanee consecutive ale următoarei eliberări.

Mulți utilizatori browser Browser bun venit la acest mesaj de testare Vivaldi 1.10 Extensii de sprijin deja care modifică conținutul lateralei de apelare rapidă. Activați doar această funcție în setările cardului ("Control prin extensie "), astfel încât programele externe din care NP este adesea folosit. În Chrome, au lucrat și în Vivaldim.

Funcție Setări fundal de desktop ca fundal al unei cărți de apelare rapidă.

Recent, multe amendamente se concentrează asupra posibilității de sortare disponibilă în datele Vivaldim. Această posibilitate în ultimele snapsets a mers la panoul Istoric, iar acum este posibil și pentru managerul de descărcare. Lista poate fi organizată, printre altele, datorită numelui, data descărcării, dimensiunii sau adresei. Toate acestea din panoul lateral.

Vivaldi, de asemenea, vă permite, deși numai pe Windows deasupra versiunii 8, unificarea aspectului cu restul desktopului. Este posibil să utilizați tapet ca fundal al unei pagini de apelare rapidă. Ultima versiune de testare a browserului poate fi găsită în baza noastră de date software, la fel ca o ediție stabilă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu