Principal » Internet » Vivaldi 1.10 disponibil: Știri pentru dezvoltatori și în alegerea rapidă

Vivaldi 1.10 disponibil: Știri pentru dezvoltatori și în alegerea rapidă

Internet : Vivaldi 1.10 disponibil: Știri pentru dezvoltatori și în alegerea rapidă

Există deja o versiuni noi care trezesc interesul mare al browserului web Vivaldi, marcat cu numărul 1.10. Ultimele câteva ediții nu ne mai strică ca primele versiuni. Este greu de surprinzător - Vivaldi astăzi nu mai este o aventură robustă care are multe de recuperat, dar un browser web complet, eficient și extins.

[1/2

Versiunea 1.10 știri au apărut pe pagina de apelare rapidă. De acum încolo, în miniatura nu trebuie să contabilizați în mod automat încărcată de browserul Page cu ecranul de pagină - după ce faceți clic pe miniatură, faceți clic dreapta, vom vedea o nouă poziție în meniul contextual, datorită căruia puteți Utilizați imaginea stocată pe disc ca un meniu miniatură. Poate fi, de asemenea, un gif animat. De asemenea, puteți alege numărul de coloane din noua versiune. Vivaldi acceptă, de asemenea, extensiile pentru Chrome 'A, care modifică întreaga apariție a primei pagini.

Noi produse noi se referă la elementul, fără de care utilizatorii sau dezvoltatorii mai avansați nu își imaginează că lucrează cu un browser. Este evident pentru instrumentele de dezvoltare. De acum înainte, implicit nu vor fi afișate într-o fereastră nouă, ci sub forma unui panou lateral din partea dreaptă, așa cum este locul în crom. Desigur, ei pot, desigur, să restaureze calea anterioară.

În plus, panoul de descărcare a cărui conținut poate fi vizualizat după ce faceți clic pe butonul de pe bara laterală, acceptați deja sortarea după dată, nume, dimensiuni etc. În cazul problemelor de rețea, puteți dezactiva imaginile cu o comandă rapidă de clic sau tastatură din meniul Vizualizare. Există și alte remedii minore, inclusiv serviciul liniei de comandă. Puteți găsi cea mai recentă versiune a browserului Vivaldi din baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu