Principal » Internet » Vivaldi 1.0 deja lansat - și se uită la cele mai bune modificări ale cromului

Vivaldi 1.0 deja lansat - și se uită la cele mai bune modificări ale cromului

Internet : Vivaldi 1.0 deja lansat - și se uită la cele mai bune modificări ale cromului

Iubitorii de operă clasică după mulți ani primesc un nou browser preferat. Debutând astăzi 1.0 Vivaldi este un proiect care a fost deja bine cunoscut pentru ultimele duzini sau de luni, cheltuiesc testeri publice pentru toate sistemele de operare populare. Sindromul Jona von Tetzchner a reușit să reziste la cele mai importante caracteristici ale Operei 12 pe o platformă modernă de cromare. Așa că este astăzi Vivaldi 1.0 la simplitatea cromului, dar ce suprapunere! Prin utilizarea Redacției ultimele luni am fost într-adevăr peste tot.

Antonio Vivaldi - "primăvară "

* Browser pentru prietenii noștri * - Dezvoltarea dezvoltată sub acest motto Vivaldi de la începutul vocii comunității, încercând să facă ceea ce nu au putut face creatorii de operă comercială, după ce a împins propriul motor presto și ea a devenit Vorbind "Chrisper", adică doar o astfel de suprapunere a nachromiului cu o operațiune de operă convertită, sărapă,. Pentru mulți a fost un pas înapoi. Pasul fără îndoială în momentele în care nu mai era posibil să se mențină competența motorului Presto și respectarea corectă a standardelor de posturi - dar despre asta? Mulți "operatori " au decis să dureze la versiunea 12. sau du-te de exemplu. Nafirefox sau crom.

Vivaldi este, de asemenea, o suprapunere de Nachromium, dar datorită faptului că interfața sa este scris în Wjavascript și a alerga / tras de motorul browser-ul, cadrul NODE.JS și numeroasele sale module reactive.JS, de la început, flexibilitatea sa a fost semnificativă. Prin urmare, acesta a fost pus în aplicare rapid pentru a implementa un minimalist, dar interfata extrem de configurabil și diverse gadget-uri suplimentare care sporesc confortul; Destul să spun că astăzi, în Vivaldim fără extensii suplimentare pe care le puteți seta afișajul pensei de o parte, convenabil gestiona descărcarea de fișiere, note make.

Compatibilitatea cu cromul este foarte mare. Vivaldi în timp ce face fără platforme de sine - folosește magazinul web crom. Cel mai popular acces la Google Browser 'Azainstalute într-un nou browser cu un singur clic, interfața interfeței integrată pe deplin cu fasciculul de instrumente. Adăugați la această compatibilitate cu pluginurile PapaPi, rularea plugurilor PDF, Flash și DRM pentru video (M.în. Netflika).

Vivaldi performanță pe fundalul altor versiuni browsere stabile

Ediția 1.0 Aceasta este, evident, o non-dezvoltare a acestui browser. În viitor, putem lua în considerare integrarea cu clientul de poștă electronică (cu privire la formul unei e-mailuri tradiționale), setări pentru sincronizarea setărilor și, în final, pe platforme de extensie Google Independent. Atâta timp cât versiunea 1.0 Vivaldi este un browser atât de bun și convenabil pe care l-am recomandăm utilizarea de zi cu zi în fiecare zi.

Vivaldi veți găsi software-ul în camera noastră, versiunile pe Windows și MAKA.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu