Principal » Android » ViTascale Calorii și schimbătoarele1.9.0

ViTascale Calorii și schimbătoarele1.9.0

Android  : ViTascale Calorii și schimbătoarele1.9.0

calorii Vitascale și schimbătoare sunt o aplicație care este folosit pentru a efectua o istorie de mese consumate și analiza conținutul caloric. Programul este destinat în principal persoanelor care utilizează o dietă. De asemenea, poate fi util pentru cei care tratează diabetul. Acesta vă permite să rulați un jurnal de masă diabetic, de asemenea, are un built-in mecanism de calcul al unităților de insulină indicate pentru consum în timpul dat al zilei.

Când vom instala programul, va trebui să introducem informații de bază. Vi se va cere să indicați sexul, data nașterii, înălțimea, greutatea actuală, nivelul intensității activității fizice în fiecare săptămână, la dietă (pierderea în greutate, întreținerea în greutate sau creșterea). Pe baza acestor date, programul va calcula automat numărul zilnic optim de calorii la consum. Sunt oferite caracteristici suplimentare pentru diabetici, cu toate acestea, merită remarcat faptul că, în mod implicit, acestea sunt dezactivate și trebuie să le porniți în setările programului. Aceasta este capacitatea de a defini unitatea glicemică, metoda de calculare a unităților de insulină și selectarea unităților de insulină.

Pe ecranul principal, apare un caracter frumos asemănător... sfeclă. Sugerează modul în care puteți căuta alimente interesante în baza de date a motorului de căutare. Acest lucru se poate face prin introducerea manuală a cuvântului selectat, utilizați comandantul de voce sau aplicația de scanare a codului de bare încorporată. La rândul său, în partea de jos a ecranului vom găsi un pic prea mic, cu cât mai multe informații în timpul zilei, am consumat calorii și cât de mult mai mult decât numărul optim de zi cu zi, precum și grase, carbohidrati si proteine.

Date detaliate Descărcările aplicației din lista de produse pe care utilizatorul a adăugat-o ca fiind mâncată în timpul zilei. Puteți profita de aceste disponibile în programul de baze de date sau puteți adăuga manual un produs, dar aici important pentru a furniza informații maxime exacte, nu numai numele, dar, de asemenea, măsurați numărul de grăsimi, carbohidrați, proteine, zaharuri, acizi grași saturați, fibre, precum și bara de produse de cod și numele producătorului său. În acest fel, vom facilita livrarea zilnică a informațiilor despre produsul alimentar pe care nu le-am găsit mai devreme în motorul de căutare a aplicației.

Povestea de mese consumate, făcând clic pe pictograma principală cu un cuțit și furculiță disponibile pe ecran. În acest moment, vom verifica și ceea ce am mâncat o anumită zi (împreună cu un rezumat despre conținutul caloric etc. Alimente) și să ia un rezumat al kilocaloriei, grăsimilor, carbohidraților și proteinelor livrate. Produsele pot fi adăugate sau eliminate convenabil.

Pull-out pe partea stângă a ecranului Pentru a găsi produsele de aplicații de căutare, un instrument pentru auto-adăugarea descrierilor de produs, istoricul de căutare și programul de dietă, prezentat sub forma unui calendar simplu, cu o listă de aport de alimente.

Recomandat
Lasă Un Comentariu