Principal » Internet » Visual Studio pentru MAC2022 17.0.5

Visual Studio pentru MAC2022 17.0.5

Internet : Visual Studio pentru MAC2022 17.0.5

Visual Studio pentru Mac este un mediu de programare integrat, conceput în primul rând pentru scrierea aplicațiilor mobile și cloud. Puteți scrie în aplicațiile C # pentru dispozitive MacOS, IOS, Android și Drescable. De asemenea, puteți utiliza Visual Studio pentru a scrie în alte limbi după ce puteți instala extensii.

Visual Studio pentru Mac oferă utilizatorilor acces complet la platforma Xamarin, care vă permite să distribuiți codul și să efectuați teste de aplicație în serviciu. Datorită integrării cu .Net Net și comunicarea cu Microsoft Azure Cloud pot crea medii întregi într-o singură limbă. La crearea de programe, puteți utiliza instrumente pentru proiectarea, editarea codului, profilarea și depanarea într-un singur instrument.

IDE are multe îmbunătățiri moderne datorită care programarea este mai ușoară și mai plăcută. Veți găsi aici vrăjitori de interfață vizuală, completarea codului de către Funcțiile Intellisense, mecanisme de reflactor de coduri avansate, un motor de căutare universal, tipuri, părți membre, comenzi, nugets și multe altele. Programul poate fi integrat cu alte instrumente, inclusiv, desigur, cu sisteme de control al versiunii (git, subversiune și multe altele).

Recomandat
Lasă Un Comentariu