Principal » Windows » Virtual DJ Home Free2021 Build 6800

Virtual DJ Home Free2021 Build 6800

Windows  : Virtual DJ Home Free2021 Build 6800

Virtual DJ este o versiune gratuită a software-ului avansat pentru crearea muzicii prin amestecarea diferitelor piese, adăugarea de efecte, eșantioane și surse de sunet care pot concura cu dispozitive de amestecare profesională.

Virtual DJ are o interfață de utilizator bogată, dar foarte accesibilă, simulând o masă cu un instrument de lucru mixer - DJA. Pe ecranul principal, programul arată două paralele de lucru pe căi independente de jucători, vizualizări ale canalelor de sunet individuale, baza de date a muzicii disponibile cu posibilitatea de vizionare și căutare a materialelor. În loc de un browser, utilizatorul poate activa panourile să utilizeze efecte, comenzi de control al sunetului sau opțiuni de înregistrare. În plus, vom găsi adăugări utile ca monitor de activitate al procesorului și ceas.

Virtual DJ permite nu numai să asambleze muzica, ci și să însoțească clipurile video. Programul are o bibliotecă modestă, dar suficientă a efectelor vizuale și a merge. O caracteristică interesantă a programului este capacitatea de a pregăti materiale pentru evenimentele karaoke.

Limitări ale versiunii gratuite

Virtual DJ Home nu are unele caracteristici pe care le putem găsi într-un Virtual DJ Pair. Versiunea gratuită nu este capabilă să redea clipuri video cu ecran larg, nu acceptă un mixer extern sau un controler MIDI / HID și nu există nicio posibilitate de a transmite muzică live. În plus, piei și plug-in în această versiune sunt limitate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu