Principal » Internet » Vidgets

Vidgets

Internet : Vidgets

Vidgets este o aplicație creată pentru posibilitățile de versiune nouă a sistemelor iOS. Vă permite să creați un widget multifuncțional care să ne furnizeze accesul la informațiile selectate din bara de notificare.

Spre deosebire de aplicațiile similare utilizând Vidgets, nu adăugăm widget-uri singulare și creăm un colectiv. Această soluție are dezavantaje și avantaje. Pentru a crește lizibilitatea utilizând un număr mai mare de aditivi, putem folosi separatoare. Fiecare dintre vinuri ocupă o cantitate similară de spațiu, astfel încât să putem mișca liber.

ADD-ON-urile au fost împărțite în 6 categorii, uneori diferă numai la aspect, un alt tip de date prezentate. Când vă creăm widgetul de vis, doar activați-l pe ecranul de blocare. Din păcate, aplicația are probleme de stabilitate, mai ales dacă vrem să edităm o fereastră cu un număr mare de widget-uri. În plus, nu fiecare dintre ele funcționează corect, în special cele asociate cu activitatea de măsurare. În ciuda acestui fapt, cererea este în valoare de recomandări. Mai ales că opțiunile de bază sunt disponibile gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu