Principal » Internet » Vectorwors2017

Vectorwors2017

Internet : Vectorwors2017

Vectorworks sunt software-ul BIM complet, conceput pentru designul arhitecturii, peisaje, dezvoltarea spațială în interiorul și în exterior, expoziții și chiar scenografia. Programul vă permite să efectuați întregul proces de proiectare într-un singur loc, de la modelele de schiță pentru documentația și randamentele pentru client.

Programul vă permite să lucrați în modul 2D și 3D. Inima lui este BIM (Modelarea informațiilor de construcție), deși funcționează și pentru modelarea împrejurimilor (SIM, modelarea informațiilor despre site) și, prin urmare, pentru a pregăti modele fizice și funcționale de clădiri și spațiul înconjurător, gata de imprimare și design portabil documentație.

Obiectele parametrice permit pregătirea unui prototip de construcție cu un anumit nivel de detaliu, modelul ambiental vă permite să luați în considerare formularul de teren, zone umbroase și însorite sau debitul de apă prin complot. Gri terenul pe baza scanărilor de hârtie de documentație sau manual.

Când modelarea 3D avem un model de solide de Parasolid și suprafețe NURBS (pot fi importate din Rhino). Interfața acestei părți a programului este foarte intuitiv și introduce diverse îmbunătățiri, cum ar fi recunoașterea automată a planurilor de lucru sau atragerea de marginea solidului. Lucrul cu geometrie poate fi în diferite puncte de vedere, folosind previzualizare de înaltă calitate.

Software Vectorworks permite colaborarea și editarea aceluiași proiect de către mai multe persoane. Pentru proiecte, puteți importa fișiere Volets, STL, 3DS și SKP (Sketchup). Utilizarea altor soluții, cum ar fi Revit, puteți trimite fișiere IFC. Documentația poate fi schimbată în formatele GBXML, DWG / DXF, REVIT, PDF și multe altele.

VectorWorks vă permite, de asemenea, să pregătiți o prezentare. La redarea fotorealistă, este utilizat motorul Renderworks, bazat pe Cinema 4D. În imagini, puteți alege în interiorul și în afara de iluminat, folosind biblioteca bogata de lumini oferite de către producători. Există, de asemenea, simboluri, modele de mobilier și materiale din bibliotecă. opțiuni de iluminat Wide pentru scene vor funcționa atunci când scenografiei proiectarea și expoziții. În plus, puteți pregăti prezentări interactive VR sau puteți schimba automat ilustrațiile tehnice pentru schițele artistice.

Vectorworks este disponibil în câteva module, care diferă în posibilități, aplicare și preț:

  • Proiectare de bază
  • Arhitectură și interioare
  • Grădină și peisaj
  • Spotlight (proiectarea de iluminat, expoziții și evenimente, Nelimitarea numai în limba polonă)
  • Suma tuturor modulelor numite studio

Programul necesită o placă grafică dedicată de la OpenGL 3.0 și cel puțin 4 GB RAM.

În Polonia, compania de design Express se ocupă de distribuția de software. Toate informațiile și materialele suplimentare pot fi găsite pe site-ul web VectorWorks.EN. Formularul poate efectua o demonstrație a capacităților programului și oferă un manual gratuit "VectorWorks Landmark-Basics " Agnieszka Dębicka.

Recomandat
Lasă Un Comentariu