Principal » Android » Vampire 's toamna: Origins1.15.704

Vampire 's toamna: Origins1.15.704

Android  : Vampire  's toamna: Origins1.15.704

Vampire 's toamna: Origins este un joc RPG din studioul de dimineață devreme sau o echipă independentă formată din doar trei entuziaști. Utilizează un model de afaceri gratuit la joc.

La ce este vorba despre asta?

Povestea principală a caracteristicilor din Vampire: Originea se reduce la apărarea satului de la un non-Witchmaster sau conducătorul magiei neagră, care a fost bârfă de mult timp. Joacă într-unul din recruții pentru sarcină - împreună cu alți rezidenți - se ocupă de antagonist. În ciuda tuturor lucrurilor, se pare că, între timp, alte tipuri de îndatoriri se încadrează pe bardele noastre.

Cum se joacă?

Vampire 's toamna: Originile este o producție în care distracția implică explorarea unei lumi deschise prezentate în aruncarea izometrică, conducând dialoguri cu personajele întâlnite, îndeplinirea sarcinilor și luptelor cu adversarii (ciocnirile au loc în sistemul 2D de la bord). Cu progresul în joc, vom fi promovați la nivelurile ulterioare de experiență, obținem noi tipuri de arme și alte elemente ale echipamentului și vom debloca abilitățile inaccesibile.

Gratuit

Pentru descărcarea lui Vampire 's toamna: Originile de la Google Play Store nu sunt descărcate, dar în cursul jocului puteți cumpăra articole suplimentare pentru bani reali. Preturile micropaymentului variază de la 3,59 la 230 zloti.

Cele mai importante caracteristici:

  • RPG joc creat de Triple Studio
  • Explorarea unei lumi deschise în aruncarea izometrică
  • Sistemul de luptă împotriva panourilor 2D
  • Multe opțiuni pentru dezvoltarea de caractere
  • pentru gratuit (micropayments)

Recomandat
Lasă Un Comentariu