Principal » Android » Hearts Valiant: cel mare război1.0.1

Hearts Valiant: cel mare război1.0.1

Android  : Hearts Valiant: cel mare război1.0.1

Valiant Hearts: Marele Război este un joc de aventură cu două dimensiuni, cu o setare grafică de benzi desenate.

Jocul Action Hearts Valiant: Marele Război are loc în realitățile celui de-al doilea război mondial, iar complotul se bazează pe evenimente reale din 1914 - 1918 (NP. Bătălia de la Marne și Bătălia de Somme). Vom găsi aici patru povestiri diferite (în fiecare dintre ele vom ghida un alt erou), în care ne vom familiariza doar cu evenimente individuale, dar și noi vom afecta cursul lor, făcând o varietate de alegeri.

Hearts Valiant: Marele Război prezintă o poveste a cărei autori nu evită teme serioase (de ex. Dragoste, devotament și prietenie). Prin urmare, jocul pune accentul pe o poveste, deși găsim un mecanic de distracție necomplicat care necesită explorare, luptă sau rezolvare a puzzle-urilor logice. Dorind să se ocupe de unele puzzle-uri Va trebui să mergem la câinele Nachach (un tovarăș de patru picioare va salva adesea pielea către protagoniștii noștri).

Merită să ne amintim că inimile valide: cel mare război nu este un joc liber-joacă. Fragmentele inițiale ale campaniei Caracteristică sunt disponibile gratuit, dar după absolvire, putem continua aventura, dacă decidem să plătim pentru următoarele capitole ale jocului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu