Principal » Internet » VALEROA ANTI-TAMPER - sistemul Denuvo Antipiracki are un concurent

VALEROA ANTI-TAMPER - sistemul Denuvo Antipiracki are un concurent

Internet : VALEROA ANTI-TAMPER - sistemul Denuvo Antipiracki are un concurent

29 noiembrie a acestui an. Jocul de patrulare a orașului a mers la abur 'o bibliotecă: poliție. Nu ar exista nimic special - o arcadă obișnuită de buget joasă, în care stăm în spatele volanului unei mașini de poliție - dacă nu ar fi fost pentru faptul că aceasta este prima producție care utilizează noua securitate anti-groving VALEROA pentru a fi mai bună Alternativă la popularul Denuvo.

După cum explică creatorii instrumentelor, Valeroa nu este DRM, ci un sistem care constituie ceva la forma unei bariere suplimentare pentru DRM utilizat de agregatori, cum ar fi aburul.

Orașul Patrol: Remorcă de Gameplay Police

Soluție, spre deosebire de Denuvo, aparent nu afectează performanța, deoarece toate funcțiile sunt efectuate atunci când jocul este pornit și în timpul ecranelor de încărcare, nu în fundalul jocului. Din același motiv, Valeroa nu provoacă un disc, forțând mii de operații de citire și scriere, nici nu creează fișiere temporare.

Puțin din aceasta, securitatea nu introduce nicio restricție privind numărul de instalații sau configurații hardware pe care conducem jocul. De asemenea, nu necesită o conexiune constantă la internet, datorită limitării resurselor către conținutul stocat local.

Și cum funcționează corect? Nu întrebați - ce înțeles, autorii nu doresc să dezvăluie detalii. Ei dau doar o indicație enigmatică că protecția este mult mai ușoară de a se rupe după perioada cea mai restrictivă protecție ". Dacă VALEROA este conectat în mod regulat la Internet, ați putea suspecta utilizarea nori pentru a cripta date, unde, împreună cu trecerea timpului, premiera ar topi complexitatea cheilor și nimeni nu știe nimic...

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu