Principal » Internet » Notă privind telefoanele de la "Ofițerii CBA ". Acesta poate fi un cheat

Notă privind telefoanele de la "Ofițerii CBA ". Acesta poate fi un cheat

Internet : Notă privind telefoanele de la

Biroul Central al Anti-Corupției avertizează împotriva trișorilor care impersonează ofițerii CBA în convorbirile telefonice. Ei sugerează, printre altele, necesitatea de a plăti bani de la bancă - probabil în legătură cu acțiunea CBA efectuată teoretic și predarea persoanei indicate. Deoarece nu este greu de imaginat, persoanele în vârstă sunt amenințate, care sunt, de obicei, mai fermecătoare în astfel de cazuri.

Într-o scurtă comunicare de pe site-ul oficial al ACB, el subliniază că nu cere niciodată transferul de bani, nu sună la o astfel de cerere și nu informează despre activitățile desfășurate prin telefon. Sfătuiește că în timpul unei conversații cu un trișor se cântărește la cuvinte și să nu-l informeze despre felul în care se acumulează economiile acumulate. Nu semnați niciun fel de documente sau dezvăluiți parole pentru Banking Online sau Pins pentru cardurile de plată.

CBA sugerează să numim acest tip de conversație, să sunați la cea mai apropiată și să le spuneți întreaga poveste. Se poate presupune că trișorul impersonează biroul central anti-corupție, va dori să contacteze alte persoane din împrejurimile victimei. În caz de îndoială, poliția și contactul sunt la dispoziția lor la dispoziția lor 112.

Este demn de remarcat faptul că înșelăciunea descrisă "pe ofițerul CBA " este în practică o mică modificare cunoscută pentru o fraudă de lungă durată "pentru un polițist". Lamele au recunoscut aparent că schimbarea unității a cărui angajați pretind este suficientă pentru a înșela o altă problemă inconștientă a persoanei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu