Principal » Internet » Notă privind "Noi regulamente Facebook ". Acest truc, puteți infecta un smartphone

Notă privind "Noi regulamente Facebook ". Acest truc, puteți infecta un smartphone

Internet : Notă privind

Rețeaua a observat o nouă campanie de mesaje false de e-mail, care avertizează Cert Polonia. În acest caz, criminalii folosesc imaginea Facebook, sugerând destinatari, necesitatea de a accepta presupusele noi reglementări ale politicii de confidențialitate. De fapt, nimic nu a fost introdus și mesajul este destinat să încurajeze destinatarul să facă clic pe butonul de conducere pentru o pagină artizanală.

Deși Cert Polska nu descrie în detaliu modul în care pașii de următorul pas se execută, știi că în cele din urmă problema este Malware pe Android. În acest caz, este vorba despre software-ul de anubis rău intenționat, care a fost cunoscut de luni de zile.

Criminalii le folosesc pentru a "previzualiza" Datele de pe smartphone-ul victimelor. Ca rezultat, aceștia pot obține acces, inter alia, la conținutul SMS sau datele cardurilor de plată salvate. Acum un an, ZdNet a scris despre o detectare de peste 17 mii. Cazuri de atacuri cu software-ul în rolul principal al ANUBIS.

Nu este dificil să vă imaginați că instalarea software-ului descris poate duce la efecte catastrofale. Criminalii pot citi o serie de informații despre sacrificiu în acest fel și, astfel, s-au ridicat sub ea, chiar și le-au jefuit contul în bancă.

Ca de obicei, în astfel de cazuri, facem apel la luarea în considerare la vizualizarea corespondenței dvs. În multe situații, pentru a detecta un pericol, uitați-vă doar la adresa expeditorului și calitatea mesajului în sine. În acest caz, îndoielile pot stârni deja domeniul @ regulat-mail [. E-mail, deși nu poate fi exclusă că mesajele sunt trimise și la alte adrese.

În cele din urmă, puteți instala, de asemenea, aplicații pe care smartphone-urile din surse neoficiale sunt întotdeauna asociate cu pericol. Astfel de aplicații nu trec prin scanerele de securitate automate ca parte a magazinului de aplicații.

Facebook pe Android și IOS sunt disponibile în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu