Principal » Internet » Notă privind MicTray: Driver audio în laptopurile HP funcționează ca Keylogger

Notă privind MicTray: Driver audio în laptopurile HP funcționează ca Keylogger

Internet : Notă privind MicTray: Driver audio în laptopurile HP funcționează ca Keylogger

Cercetătorii de la compania elvețiană Modzero sunt alarmante: zeci de laptop modelsHP conține pe ferestrele keylogger preinstalate pe ele.Cel puțin din 2015, au o componentă conexistentă la controler, care după activare economisește succesiunea oricăror chei la fișierul accesibil public.Ignoranță sau răutate? Este imposibil să spunem un mesaj că HP a confirmat descoperirea și a anunțat amendamentul.

Dacă aveți un computer HP care rulează sub control Windows, trebuie să verificați dacă dosarul C: Windows System32 este localizat în fișierul MicTray64.Exe sau mictrat.Exe - și ștergeți-l pe numele său. Căutați, de asemenea, în dosar: Users Public (C: Users Public) MicTray File.Buturuga. Tençadad include o înregistrare a întregii activități de utilizare a exemplului, colectată de programul MicTray.

Deoarece a existat o astfel de situație teribilă? În 2015, actualizările HP au introdus noi mecanisme de diagnosticare.Cercetătorii elvețieni au descoperit că unul dintre aceștia detectează apăsarea listei de combinații speciale cheie

..

Cu toate acestea, cineva a scris rău cu atenție. "LISTENS " Se presează cheile la interfața de depanare, economisind secvența la logo-ul accesibil public.

Introduceți parola, captivați-l într-un jurnal public (Sursa: Modzero)

Modzero subliniază că, deși dosarul MicTray.Jurnalul este suprascris al fiecărei sesiuni, dar conținutul său poate fi ușor capabil să evite alte procese. Oricine face în mod regulat un sistem de rezervă, are o copie a întregii povestiri a ceea ce tastatura a scris în fișierele de copiere.

Informații despre această vulnerabilitate descoperite la sfârșitul lunii aprilie Tegoroku. Contactul cu Conexantem și Hewlett-Packardenterprise) nu a adus consecințele așteptate - Connexant a vorbit, iar HPE a redirecționat problema persoanelor de la HP Inc. În Wajasja, cercetătorii elvețieni au decis să facă informații publice. În buletinul lor MZ-17-01 veți găsi o listă de laptopuri și sisteme de operare sensibile.

Numai după divulgarea newsletter-ului, HP a anunțat că diligentele de siguranță reprezintă o problemă cheie și este conștient de această problemă cu modelele de calculatoare ale producției sale. Problema a fost calmat și clienții în curând vor fi disponibile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu