Principal » Internet » Notă pentru urmărirea falsă a pachetelor UPS. Fluxul dăunător vă poate ajuta să vă dați dracu ',

Notă pentru urmărirea falsă a pachetelor UPS. Fluxul dăunător vă poate ajuta să vă dați dracu ',

Internet : Notă pentru urmărirea falsă a pachetelor UPS. Fluxul dăunător vă poate ajuta să vă dați dracu ',

Cert Orange Polska avertizează că software-ul dăunător FLOLOT care a fost asociat anterior în principal cu mesaje false "de la DHL-A ", acum merge la destinatari, de asemenea, în legături artizanale legate de UPS. Mai bine să nu faceți clic pe.

Utilizatori care urmează amenințările actuale de securitate din lumea IT vor asocia cu siguranță malware flubot. Este un malware creat pentru smartphone-urile Android. Funcționează în fundal și câștigând permisiuni adecvate, citește conținutul ecranului și conținutul mesajelor SMS.

Conform ultimelor observații ale CERT Orange Polska, The FLUBOT poate fi inconștient instalate de către cei care doresc să urmeze statutul de expediere a acestora efectuate de către UPS. Cineva utilizează imaginea transportatorului și sugerează destinatarilor că urmărirea expedierii va fi posibilă numai după descărcarea aplicației corecte. Desigur, în practică, legătura duce la un program care conține un cod rău intenționat.

Dacă utilizatorul nu știe în timp, el instalează software-ul care dorește să-i dăuneze confidențialitatea, poate suporta consecințe grave. Oferind permisiuni de aplicații tuturor elementelor sistemului care solicită, utilizatorul în practică Permiteți atacatorului să acceseze tot conținutul afișat pe ecran.

Dacă utilizatorul utilizează un bancar mobil, escrocii vor putea Citiți login și parola Pentru aplicații, precum și SMS cu coduri de siguranță. Furtul de bani din contul bancar în această etapă va fi deja doar o formalitate.

Mai mult decât atât, datorită infectarea unui software de smartphone FLOlot, atacatorul poate trimite în cele din urmă mai multe SMS-uri sau e-mailuri către alte persoane, citind numerele lor de cărți de adrese de existente răniți. Numărul victimelor poate crește avalanșa.

SMSS "FedEx " conține un flubot. Aceasta este o nouă amenințare pentru utilizatorii Android

Dorind să urmărească starea expedierii dvs., deci merită să utilizați unelte de încredere. Capacitatea de a verifica istoricul de călătorie al pachetului este disponibil pe site-urile oficiale ale tuturor transportatorilor. În cazul UPS, pachetele de ambalare sunt disponibile la această adresă.

Programe

Actualizează actualizările. Nou

Recomandat
Lasă Un Comentariu