Principal » Internet » Dificultăți în nume.EN. Utilizatorii nu au acces la poștă (actualizare)

Dificultăți în nume.EN. Utilizatorii nu au acces la poștă (actualizare)

Internet : Dificultăți în nume.EN. Utilizatorii nu au acces la poștă (actualizare)

Pentru un moment înainte de ora 9:00 30 decembrie, clienții Cloudmail oferite de numele de nume.ro a început să raporteze problemele cu accesul la site. În decurs de 10 minute au existat până la 1000 de aplicații pe portalul downdetectorului.EN.

Numele utilizatorilor site-ului.RO Raportați probleme cu accesul la clienții lor poștali. Pe baza comentariilor de pe site-ul Web Downdetector, putem concluziona că există o eroare SMTP (451). În practică, acest lucru înseamnă că nu există posibilitatea de a autentifica autentificarea și parolele, adică lipsa totală de acces la serviciu.

De asemenea, clienții acordă atenție problemelor legate de linia de asistență. "Telefoanele nu funcționează prea. Nu puteți apela "- informează unul dintre clienții site-ului web. Aceasta este probabil o chestiune de un număr mare de utilizatori, care, la rândul lor, se traduce în lipsa unei oportunități reale de răspuns tuturor clienților care raportează probleme. Este mai bine să așteptați până când problema este rezolvată.

[Cadru Alegeți cel mai bun echipament tehnologic în acest an și câștigați 5.000. Zlotries! Introduceți împărații.WP.Pl și vot.[/ CadruActualizare (30/12/2020 16:40): "Nu a avut loc accesul la serviciul de e-mail pentru o duzină de minute în jurul orei 9 dimineața. După 9:15, funcționalitatea de e-mail a fost restaurată ", informează numele.EN. "În ciuda opririi accesului la poștă, toate celelalte servicii, cum ar fi www, ftp, ssh sau bază de date (ca parte a numelui CloudHosting.Pl) au fost disponibile fără întreruperi ", citiți în comunicarea companiei.

Așa cum sa determinat, lipsa accesului la poștă a fost cauzată de necesitatea de a efectua lucrări de servicii, care din motive tehnice trebuiau să aibă loc fără un anunț preliminar. Nume.ro scuze pentru inconveniente.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu