Principal » Internet » Eliminarea aplicațiilor de sistem pe Android

Eliminarea aplicațiilor de sistem pe Android

Internet : Eliminarea aplicațiilor de sistem pe Android

Cumpărăm un nou smartphone sau tabletă cu Android, foarte des în pachet primim câteva aplicații de sistem mai utile sau mai utile. Din păcate, nu le putem elimina, așa că chiar dacă nu le folosim deloc. Acestea sunt în directorul de sistem / aplicație la care utilizatorul standard nu are acces. Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul lumii! Există o modalitate de a scăpa de aplicațiile sistemului nedorit. Mai jos veți găsi o descriere, cum să o faceți.

O condiție prealabilă pentru a putea șterge aplicațiile de sistem este de a face așa-numitul. Rădăcină 'a pe dispozitivul nostru. Se compune în deblocarea opțiunilor de administrare a sistemului de operare sau pentru încărcarea unei versiuni complet neoficiale și modificate a Android (NP. Cyanogen). Acest lucru este legat de pierderea garanției, iar procesul de putrezire în cazurile extreme poate deteriora dispozitivul. Astfel încât utilizatorii o fac pe propria răspundere. Cu toate acestea, nimic dificil și după citirea instrucțiunilor nu ar trebui să provoace pe nimeni. Veți învăța dintr-unul din articolele noastre ulterioare despre cum să rotiți dispozitivul Android.

Odată ce sistemul nostru a fost rotit, va fi necesară o aplicație specială pentru a elimina aplicațiile de sistem (de ex. Rădăcină de explorare). După instalarea acesteia, vom fi solicitați de Superuser permisiune. Faceți clic pe OK. În aplicația înșiși în opțiunile de configurare, schimbăm funcția R / O pe R / W, care ne va permite să modificăm fișierele.

Apoi căutăm un dosar menționat anterior Sistem / App, Unde găsim toate aplicațiile de sistem. Când mergem la cele pe care vrem să le ștergem, faceți clic pe ele și mai mult dețin (câteva secunde). Ar trebui să existe un meniu special în care alegem opțiunea Șterge. În acest fel, am scăpat de prima aplicație nedorită. Repetăm ​​acest proces pentru fiecare program ulterior pe care doriți să îl scăpați. Gata!

Recomandat
Lasă Un Comentariu