Principal » Internet » Usb Killer va distruge porturile USB pentru a proteja datele, familia și compania

Usb Killer va distruge porturile USB pentru a proteja datele, familia și compania

Internet : Usb Killer va distruge porturile USB pentru a proteja datele, familia și compania

Pe site-ul IndieGogo.Com a început o colecție pentru un dispozitiv interesant al cărui sarcină este de a deteriora toate porturile USB de pe computer. Potrivit creatorilor, acest echipament neobișnuit ne va permite să ne protejăm datele care ar putea fi copiate folosind portul USB doar.

Ucigentul USB arată ca un pendrive obișnuit pe care îl putem conecta la un computer, de exemplu, pentru a copia datele. În acest moment, totuși, similitudinea se încheie. Usb ucigaș după conectarea la un computer daune disponibile porturi USB. Ca rezultat, niciun dispozitiv conectat utilizând USB nu va funcționa. Acest lucru este de a proteja datele noastre, desigur, datele vor fi protejate doar de o persoană care ar dori să le acceseze prin USB.

USB Killer Promo 1

Colecția de bani pe ucigașul USB este însoțită de anunțuri destul de interesante, care pot provoca cel mult un zâmbet pe față. Una dintre principalele parole de publicitate este la fel de interesant - „nici un port USB - nici o problemă “. Potrivit creatorilor ucigașii USB, el ar trebui să verifice în multe situații diferite, datorită distrugerii porturilor USB, el este de a proteja familia și compania noastră. Nu este suficient, acest dispozitiv uimitor este de a face lumea mai bună. Chiar și un exemplu de o situație în care USB Killer protejează datele noastre valoroase înainte penale. Imaginați-vă că cineva va ajuta la domiciliu sau compania dvs. și căutați importante informații private. Acest hoț, văzând un inofensiv în căutarea pendrive „și va dori cu siguranță să facă ceea ce găsește date pe ea, apoi, după conectarea USB Killer criminalului nu va vedea nimic, și în plus, distruge porturile USB de pe computer.

Situația descrisă este cu siguranță destul de neobișnuită. Dacă a ajuns la un astfel de mod că ar trebui să sperăm că burgul de la început ajunge la ucigașul USB, și nu un alt pendrive 'a. În plus, trebuie să ne bazăm pe burglar pentru a lua ideea de a vă lua propriul mediu de date și pentru a căuta informații valoroase pe computerul dvs. O ieșire bună pare să fie de a lăsa un minim de o artă ucigașă USB la computer și de a se dedica alte pendrive și este important să nu dețineți date importante pe hard disk-ul computerului. Cel mai important, trebuie să fim atenți să nu conectăm ucigașul USB.

USB Killer Promo 2

Dacă vedeți potențialul în ucigașul USB și sunteți convins că acest dispozitiv vă va proteja datele, atunci ar trebui să ajutați creatorii. În prezent, aproape 20% din așteptate 10.000 de dolari au fost colectate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu