Principal » Internet » USB ucide 2.0 la vânzare. Acest pendrive Frail 95% din dispozitivele USB

USB ucide 2.0 la vânzare. Acest pendrive Frail 95% din dispozitivele USB

Internet : USB ucide 2.0 la vânzare. Acest pendrive Frail 95% din dispozitivele USB

Dacă urmați în mod regulat știrile din hardware-ul lumii, probabil ați auzit despre Ah Pendrive 'care vă poate deteriora calculatorul. Nu este vorba despre daune minore cauzate de copii defecte, ci să vă prăbușească calculatorul printr-o pendrive special pregătită. Tocmai a mers să vândă noul dispozitiv de acest tip, aparent mult mai eficient.

Există deja rapoarte despre Pendrive ', care ar putea daune ireversibil electronice pe dispozitiv. Cu toate acestea, acestea au fost în principal prototipuri care nu au wyszyły în afara fazei de testare și nu au lovit vânzările. O companie din Hong-Kong a mers un pas mai departe: a început să vândă USB Kill 2.0, după cum sugerează numele - dispozitivele care ucide calculatorul după introducerea acestuia în portul USB.

USB ucide 2.0 costă 49,95 euro. Poate fi folosit pentru a deteriora electronica nu numai pe computere, ci și în alte hardware echipate cu USB, inclusiv un televizor sau un monitor. USB ucide 2.0 După conectarea la portul USB, acesta încarcă rapid condensatorii încorporați pentru a le descărca, eliberând întreaga energie acumulată. Întregul proces este să dureze doar un moment, ceea ce vă permite să vă deteriorați rapid computerul sau alt hardware.

USB ucide 2.0 Video demonstration

USB ucide 2.0 în timpul atacului utilizează o tensiune de 200 de volți. Ciclul de încărcare și descărcare se repetă de mai multe ori în timpul unei secunde până când acesta este scos din portul USB. Deși USB ucide 2.0 nu este conceput pentru a șterge datele, controlerul de disc poate fi deteriorat cu anumite configurații hard disk-uri.

Potrivit producătorului - 95% din echipamentele de pe piață nu este un atac rezistent la atac. Compania adaugă că USB ucide 2.0 a fost creat numai pentru a asigura siguranța, acesta va fi utilizat de către persoanele care au de a deteriora rapid echipamentul lor de a face datele sensibile nu au căzut în mâini nepotrivite. Desigur, să credem că acest lucru va fi folosit

..

Substanța de protecție USB

De asemenea, producătorul a creat USB Protecție Shield, sau în cazul în care un scut de protecție împotriva USB Kill 2.0. Pentru 13,95 euro vom primi protecție împotriva atacurilor și, în plus, scutul de protecție USB poate fi folosit pentru a testa USB Kill 2.0, niciun risc de deteriorare a dispozitivului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu