Principal » Internet » Serviciile Microsoft nu mai oferă sincronizare cu Facebook

Serviciile Microsoft nu mai oferă sincronizare cu Facebook

Internet : Serviciile Microsoft nu mai oferă sincronizare cu Facebook

Pe blog-ul oficial al Microsoft, vom găsi informații pe care probabil mulți utilizatori sunt nemiscibili - multe dintre corporații sunt doar pierde posibilitatea de a se integra cu Facebook. Aceasta nu este o voință rea a companiei, ci efectele schimbărilor în API pe partea cea mai mare a celei mai mari rețele de rețele sociale. De astăzi nu vom putea să sincronizăm multe date despre diferite sisteme.

Motivul pentru toată confuzia este de a-și extinde interfețele de programare de Facebook. Recent, sprijinul a pierdut API-ul mai vechi responsabil pentru chat-ul, care a provocat mesagerii folosind conexiunile XMPP, să nu accepte conturile de Facebook. Acum este momentul pentru graficul API, vechea versiune nu mai este acceptată și care este încă folosită în multe aplicații. Interfața este baza pentru descărcarea datelor dintr-o rețea socială și de a le trimite-l. De aceea, schimbările au lovit foarte multe programe, inclusiv cele care nu pot conta pe actualizare.

Microsoft a anunțat că API-ul folosit într-o versiune mai veche utilizată în Facebook Connect. Datorită lui, a fost posibilă.în. Sincronizarea contactelor, fotografiilor, precum și a materialelor de partajare pe tablă. Ca urmare a accesului la date de la Facebook pierdut: Outlook site.COM (Contacte), sincronizarea calendarelor în platforma de telefonie 365 și Windows; Contacte și aplicații de calendar pe Windows 8/8.1, galerie foto, Movie Maker, disponibil în software-ul Windows 8 sunt incluse în pachetul, Windows Live Essentials, add-on la Outlook 2013 client de e-mail Outlook Social Connector, nor onedrive, programe și contacte, precum și fotografii onedrive pe Windows Phone 7. Prin urmare, se poate presupune că integrarea a fost întreruptă cele mai multe servicii care au fost disponibile până acum.

Pe site-ul dvs. Microsoft vă oferă cum putem sincroniza din nou calendarul cu evenimente și zile de naștere. Din păcate, în alte cazuri ca informații similare lipsesc, deci nu se știe dacă oricare dintre aplicații va fi actualizată pentru a utiliza noua versiune a graficului API. Aceasta nu este o problemă în cazul NP. Movie Maker, am creat videoclipul poate fi trimis prin intermediul site-ului în loc de Facebook direct de la aplicație. Este mai rău cu programele precum contactele, care permit vizualizarea mesajelor postate de alți utilizatori, comentariile lor, precum și preferințele. Desigur, toate datele plasate pe Facebook vor fi în continuare disponibile pe acesta, nu vom putea adăuga noi.

Microsoft nu este de a da vina situației, deși poate că nu este surprinzător faptul că societatea a decis să nu actualizeze programele lor anterioare sunt încă suportate platforme. Cu excepția cazului în care nu este nimic ciudat în ignorarea Windows Phone 7, Windows 8.1 El ar putea păstra compatibilitatea, aplicațiile sale sunt plasate în magazinul Microsoft. Această situație ilustrează, de asemenea, o problemă importantă - integrarea cu serviciile externe pot fi convenabil pentru utilizatori, mai ales că Facebook este mai mult de un miliard de utilizatori. Problema este modificările din partea unor astfel de servicii care trebuie să se întâmple. În prezent, versiunile acceptate ale graficului API devin din nou depășite, astfel încât situația se va repeta.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu