Principal » Internet » Urll.Gov.En Szysta Ransomware - Un alt site guvernamental infectat

Urll.Gov.En Szysta Ransomware - Un alt site guvernamental infectat

Internet : Urll.Gov.En Szysta Ransomware - Un alt site guvernamental infectat

În ianuarie am scris despre un atac APT avansat asupra sectorului bancar polonez, care a început cu infrastructura Autorității Supraveghere Financiare Polonia. Ea trebuia să-și permită securitatea finanțelor poloneze și a distribuit software-ul dăunător însuși. Din păcate, acest lucru nu este un caz izolat.

Terț terț informează despre următorul site guvernamental care răspândește software-ul dăunător. Și acest lucru nu este vorba despre distribuirea în rețelele interne, ci despre amenințarea reală acordată utilizatorilor care vizitează site-ul înregistrării medicamentelor. Website.Urll.Gov.en Poate că infecția cu ransomware și criptarea discului.

Utilizatorii sunt expuși, al cărui browser web este prezentat ca Internet Explorer. Încorporată pe partea laterală a cadrului plutitor, ea a afișat un script, care la rândul său încarcă animația flash și a fost cea care a descărcat Ransomware Cerber. Efectele nu sunt, prin urmare, catastrofale - animațiile flash pentru browserele de conducere sunt deja blocate în mod implicit. Problema este totuși că ar putea exista un număr de computere învechite din Windows XP ca Serviciul de Sănătate pentru infecție.

Reprezentanții Oficiului au răspuns la cazul, care au informat că se efectuează auditul de securitate. De asemenea, aceștia declară că, până în prezent, nu au fost afectate informații despre infecțiile și criptarea discurilor pentru Ransomware de la guvernul de Ransomware Cerber nu a afectat. Cu toate acestea, site-ul URPL.Gov.PL este încă disponibil.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu