Principal » Internet » UPS... A apărut o eroare de server. E-mailul nu a fost trimis (# 007) - ceea ce înseamnă și cum să remedieze?

UPS... A apărut o eroare de server. E-mailul nu a fost trimis (# 007) - ceea ce înseamnă și cum să remedieze?

Internet : UPS... A apărut o eroare de server. E-mailul nu a fost trimis (# 007) - ceea ce înseamnă și cum să remedieze?

Mesajul electronic este în prezent cea mai populară formă de comunicare electronică prin Internet. Prin urmare, orice eroare care împiedică transportul de mesaje sunt foarte enervante. Un exemplu poate fi o eroare "UPS... A apărut o eroare de server. E-mailul nu a fost trimis. (# 007) ". Cum să-l rezolvați?

Eroarea de mai sus apare de obicei atunci când există probleme în comunicarea între computerul sursă și serverul de rețea sau țintă. Cauzele pot fi mult și nu înseamnă întotdeauna o problemă cu conexiunea la internet.

Desigur, problema online este cauza de bază - dacă computerul nu se conectează la rețea, va apărea eroarea de mai sus. Eroarea poate apărea, de asemenea, atunci când problema rețelei nu se află pe partea utilizatorului, ci de exemplu. Network sau server de destinație.

Merită să ne amintim că eroarea poate, de asemenea, să apeleze conflictul de software instalat pe computer. Cel mai adesea îl provoacă accesorii necunoscute la browser, browser, precum și pachete de securitate instalate în sistem. Pentru a rezolva problema, merită să încercați să trimiteți un e-mail dintr-un alt browser - dacă se întâmplă, problema se află în browserul implicit NP. În pluginurile defectuoase.

Recomandat
Lasă Un Comentariu