Principal » Internet » Trageți serverul - vânătoare pe servere. Timpul pentru a începe

Trageți serverul - vânătoare pe servere. Timpul pentru a începe

Internet : Trageți serverul - vânătoare pe servere. Timpul pentru a începe

Vinul vechi are un gust vechi - Învățați Talmud. Dacă vă pare că această înțelepciune nu este legată de prelucrarea datelor, atunci

..

Se pare. Serverele fizice învechite sunt încă cu siguranță foarte mult și este timpul să le oferiți odihnă în pace. De aceea, în parteneriat cu sectoare și Microsoft Azure, începem acțiunea de a face server2.

Trageți serverul2

Nori se adună peste serverele fizice de lacuchy. Acestea nu sunt nori negri, dar nori voioasă contemporan Microsoft Azure. Dacă credeți că știți unde se află serverul, care este potrivit pentru protejarea de către conservatorul monumentelor, ne încurajați să ne dăm acest lucru.

Noi castigam

Am pregătit premii atractive atât pentru raportarea, cât și pentru cele trimise. Primul poate conta pe Xbox unul cu Kinect Starter și gadget-uri se fixează într-un număr generos. Pentru depunerea pe care o avem o suprafață de 4 și reduceri solide pe examenele Microsoft. Ei vor primi, de asemenea, o reducere de 45% la voucherele Microsoft Azure cu o valoare nominală până la 3500 PLN.

Advisieimin, cu toate acestea, are discursuri pentru a avea pe cineva pe gheață. Garantăm sprijinul experților, condus de Łukasz Kałużny, perfect pregătit să răspundă la fiecare întrebare despre norul de titlu MVP în Microsoft Azure. În plus, vor exista experți în conținut și accesibil sub formă de articole Luca în fiecare săptămână. Dacă problema nori mi se pare că sunt ceață, va fi o oportunitate de a străluci - vom prezenta astfel de aplicații Azure în Backup, Medii de Dezvoltare sau Virtualizare.

Vânătorii de succes!

Primul care explică ce este norul în general, puteți absorbi acum. Trageți SERVER2 este, prin urmare, o oportunitate nu numai pentru a câștiga consola sau cel mai bun hibrid de pe piață, dar, de asemenea, o mulțime de a învăța. Vom termina campania noastră pe 11 iunie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Comunitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu