Principal » Internet » Uokik are un plan. Influangers se pot pregăti pentru probleme

Uokik are un plan. Influangers se pot pregăti pentru probleme

Internet : Uokik are un plan. Influangers se pot pregăti pentru probleme

Noul Plan OCP-in este legat de interdicția curentă a Surreptiunii. O promovare a plătit fără un semn clar că acestea sunt sponsorizate de conținut, potrivit biroului, încalcă interdicția de crypthrility. Acest lucru poate însemna probleme pentru multă influență.

Site-ul oficial al Oficiului, găsim informațiile pe care intenționează să le privească la conținutul sponsorizat disponibil pe bloguri, Facebook sau Instagram. Uokik vrea să știe dacă sunt marcate corespunzător și nu induce în eroare consumatorii

Dreptul la informații fiabile

Potrivit mesajului postat de uokik, utilizatorii de Internet au dreptul deplin la informații fiabile despre motivele pentru care influențurile recomandă anumite produse. Utilizatorul trebuie să știe în ce are loc o posibilă promovare posibilă, iar acest tip de conținut pe site-urile de socializare trebuie să fie clar desemnat ca o publicitate sau un conținut sponsorizat.

Președintele Uokik Tomasz Chróstny a luat această decizie din cauza implicării rapide a influenței în serviciile de publicitate. Pentru a investiga această problemă, a fost inițiată investigație. După o examinare aprofundată a situației care prevalează pe piață, Planurile OCCP de a dezvolta orientări clare pentru celebritatea online.

Amnesty International versus Pegasus? Este înșelătorie obișnuită

Sfârșitul cu cristallo

Atunci când influența nu include informații relevante cu privire la conținutul sponsorizat, există o încălcare a interzicerii publicității ascuțite. Că, în opinia lui Uokik, poate fi o practică necinstită pe piață. Acest lucru nu este sfârșitul, deoarece, în anumite situații, există o bază pentru a lua în considerare această acțiune ca un act de concurență neloială.

Președintele Oficiului de Concurență și Protecția Consumatorului a raportat că discernământul pre-realizat arată că o mulțime de conținut comercial privind profilurile de influență pe Instagram, YouTubie, Facebook sau alte medii sociale nu sunt proiectate ca o reclamă. Următoarele sunt marcate insuficient, de exemplu. Numai de Hashtag, și aceasta nu este suficientă informații pentru consumatori. Cu toate acestea, ceea ce este important, procedurile explicative are loc în cauză, nu împotriva antreprenorilor specifici.

Programe

Actualizări actualizări Știri Vezi mai mult> InternetUockikinfluencezyyoutuberzy

Recomandat
Lasă Un Comentariu