Principal » Internet » Unreal Tournamepre-alfa

Unreal Tournamepre-alfa

Internet : Unreal Tournamepre-alfa

Turneul Unreal este creat cu participarea Comunității O nouă versiune a shooterului iconic curentil. Noua incarnare a fost construită din 2014, cu participarea jucătorilor și a dezvoltatorilor independenți. Jocul este disponibil complet gratuit.

Ca niște părți vechi ale jocului, Turneul Unreal este un shooter de rețea al cărui scop este de a elimina membrii echipei adverse. Ciocnirile au loc pe climatul de sci-fi pe hărți care prezintă planetele îndepărtate. Caracterele pot conduce cu arme futuriste (mai ales acestea sunt variații despre arme de foc) și masa cu PowerUpumi, ascunsă pe hărți: o armură suplimentară, sănătate, invizibilitate, berserk, sporind puterea de salturi sau deteriorări. Un element cheie al jocului este mișcări avansate, săriți și evoluții în aer, permițându-vă să obțineți un avantaj imens față de adversar și să evitați fotografiile.

O nouă versiune a turneului ireal combină elementele clasice vechi cu un conținut nou. Toată lumea poate să o joace acum și să sugereze schimbări, precum și să obțină bonusuri pentru participarea la teste. Jocul vă permite să vă întâlniți în Taye, Samala, Visse sau Garoga. Fiecare personaj are propria istorie, abilități și puteți personaliza aspectul său cu diferite accesorii, cum ar fi capacele și ochelarii. Noi figuri, îmbrăcăminte pentru ele și accesorii sunt deblocate ca progrese în joc, cu diferite seturi de premii sunt disponibile pentru tranziția Tutorial, jocul online și provocările.

Turneul ireal este descărcat prin asistentul de jocuri epice (aproximativ 9 GB). Aveți nevoie de un cont în serviciu pentru a juca. De asemenea, trebuie să vă amintiți că jocul este în faza de testare, se schimbă încă și nu poate funcționa perfect.

Recomandat
Lasă Un Comentariu