Principal » Internet » Motorul ireal 4.7 - respirație de prospețime în motorul de jocuri de cult

Motorul ireal 4.7 - respirație de prospețime în motorul de jocuri de cult

Internet : Motorul ireal 4.7 - respirație de prospețime în motorul de jocuri de cult

1998 a fost cu siguranta un an bun pentru jucatori, inclusiv datorita premiera clasica deja ireal. Poate că cei puțini suspectați că un impact și mai mare asupra istoriei divertismentului de calculator va avea un motor grafic pe care a fost creat jocul. Datorită motorului ireal, un număr mare de titluri care pot fi considerate a fi cultivate. Motorul tocmai a fost versiunea 4.7, care aduce o mulțime de produse noi.

Programatorii de jocuri epice s-au concentrat pe adăugarea funcțiilor celor mai frecvent postulate la motor în feedback de la utilizatori. Una dintre ele a fost o oportunitate mult așteptată de a crea jocuri Android pe computerele Apple, care tocmai a devenit posibil.

Previzualizare în modul Oculus Rift

Numeroase modificări sunt asociate cu adaptarea motorului la cele mai recente tendințe - astfel, a făcut o dispoziție pe deplin platforma HTML5 funcțională, cu suport pentru WebGL (numai în versiunea Windows), ceea ce face compatibil cu browsere pentru a construi o versiune a jocului este de a avea loc cu un singur clic. A fost pusă la dispoziție ca o previzualizare convenabilă a modului grafic generat Oculus Rift, care, având în vedere popularitatea motorului ireal, poate fi un pas important spre facilitarea personalizării jocurilor la realitatea virtuală specifică.

O prelungire semnificativă și rafinament are, de asemenea, o animație de caractere. De exemplu, este posibil să editați animații în instrumentul Persona folosind o cronologie simplă. Modificările introduse vor fi salvate ca un alt strat, care vă oferă posibilitatea de a reveni cu ușurință la stat înainte de editare. Versiunea 4.7 Un controler osos în timp real poate fi, de asemenea, văzut, fără a fi nevoie să compilați. Prin urmare, noul motor ireal poate slăbi poziția instrumentelor concurente pentru a anima caracterul, de exemplu popularul Posera.

Dispersibilitatea semi-permeabilității datorită modelului de umbrire a frunzelor

Multe îmbunătățiri au fost introduse și în interfața în sine. În această chestiune, Creatorul motorului a urmărit în special urgent vocile comunității cu privire la necesitatea de a spori transparența UI. Reconstrucția solidă, de exemplu, are un editor albastru. O alternativă la ediția vizuală a componentelor poate, desigur, Editor C C++. Codul programului în sine a fost pus la dispoziția utilizatorilor de la nivelul interfeței, care va facilita în mod semnificativ capacitățile de depanare.

Motorul ireal 4.7, luând în considerare oportunitățile oferite și modelul de distribuție după mulți ani se află încă în fruntea motoarelor grafice de pe piață. În prezent, achiziționarea de licențe asociate cu o taxă lunară de 19 dolari SUA. După premiera jocurilor epice, aceasta necesită o comisie de finanțare de 5%. Nimeni nu vă va spune că pentru un software complet profesional, datorită căruia de-a lungul anilor au fost create cele mai bune jocuri pe calculator, au fost bani excesivi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu