Principal » Internet » Motorul ireal 4.26. Actualizarea introduce un nou nivel de fotorealism

Motorul ireal 4.26. Actualizarea introduce un nou nivel de fotorealism

Internet : Motorul ireal 4.26. Actualizarea introduce un nou nivel de fotorealism

Motorul grafic al motorului ireal are o nouă actualizare, cu denumirea 4.26. Jocurile epice au introdus câteva schimbări importante care vor ajuta creatorii de jocuri și efecte speciale în filme Creați detalii foarte fotorealiste.

Motorul ireal 4.26 introduc în primul rând Editor de Groom Groom, adică un set de instrumente pentru crearea părului uman extrem de detaliat și a blănurilor la animale și alte creaturi.

Generarea modelelor realiste, complexe de blană și părul este împotriva aparențelor foarte dificile. Jocurile au atins un nivel ridicat de fotorealism în multe alte aspecte, dar acesta este adesea călcâiul lor Achilles. În parte, acest lucru se datorează faptului că redarea acestor elemente necesită o mulțime de putere de calcul.

Animație în secvențiator în 4.26 | Caracteristică evidențiază | Motor ireal

Ireal a introdus compatibilitatea editorului de Active Groom cu efectele de ceață, adâncurile câmpului de vedere, precum și ajustarea nivelului de detaliu (LED).

Instrumentele de motoare ireal sunt folosite nu numai în lumea jocurilor video, ci și din ce în ce mai des în lumea filmului și în serie, ca și cum ar genera împrejurimile în "Mandorian".

Despre utilizarea pe scară largă a instrumentelor de acest tip în paginile unui wp prietenos, a spus Nominalizat pentru Operatorul Polish Oscar Sławomir Idziak.

[Cadru motorul ireal pe Windows este disponibil în catalogul nostru de software.[/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu