Principal » Internet » Unrarx2.2

Unrarx2.2

Internet : Unrarx2.2

Unrax este un program gratuit care amintește de Winrar cunoscut, care vă permite să despachetați fișierele RAR pe Mac.

Este foarte ușor de utilizat. Doar trageți fișierele în fereastra programului și acestea vor fi despachetate automat. În cazul în care datele sunt deteriorate, este posibil să se repare arhiva dacă conține un fișier de par2. Ar trebui să fie târât la fereastra programului pentru a începe repararea.

Procesul de despachetare este prezentat în detaliu pe ecran. Toate opțiunile principale sunt în colțul din dreapta sus, ceea ce face mai ușor să se deplaseze în jurul programului. Există funcții care permit utilizatorului să caute fișierul, să permită despachetarea și verificarea dacă ceea ce excludem nu este deteriorat. Dacă fișierul este protejat prin parolă, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul "Parolă ", care vă permite să introduceți parola necesară pentru a extrage fișierul. Cu toate acestea, este important ca Unarax să afișeze numai fișiere RAR, dar nu va crea o nouă arhivă.

Construcția necomplicată a programului poate numi un utilizator de calculator deosebit de despachetate care are nevoie de un program simplu de despachetare. Singurul dezavantaj este lipsa unei interfețe acoperite. Există numai versiunea limbă engleză și franceză disponibilă în prezent, dar cu doar câteva opțiuni de utilizare, lipsa unei versiuni poloneze nu ar trebui să fie o problemă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu