Principal » Internet » Universitatea Oxford a colectat 13 milioane de dolari. pe VR în terapia neurologică

Universitatea Oxford a colectat 13 milioane de dolari. pe VR în terapia neurologică

Internet : Universitatea Oxford a colectat 13 milioane de dolari. pe VR în terapia neurologică

În 2017, Departamentul de Psihiatrie de la Universitatea din Oxford la numit Oxford VR, care se ocupă de utilizarea tehnologiei realității virtuale pentru scopuri terapeutice și medicale. Pentru o lungă perioadă de timp, VR este utilizat pentru terapia diferitelor tipuri de fobii sau stres post-traumatic.

Oxford VR a colectat 10 milioane de lire sterline pe dezvoltarea tehnologiilor automate VR în sectorul medical. Compania dorește acum să-și pună în aplicare soluțiile în SUA. Primul studiu clinic organizat de Oxford VR sa referit la tratamentul anxietății, iar acum compania se ocupă, de asemenea, cu terapiile legate de tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD sau colocvial: nevroză obsesivă) și fobii sociale.

Oxford VR utilizează o realitate virtuală pentru terapia M.în. frică

Activitățile Oxford VR se bazează pe standarde de practici clinice și studii, iar tehnologia VR elaborată de companie simulează evenimente care trezesc probleme psihologice în rândul pacienților. Apoi, terapeuții prin plasarea pacienților în cadrul simulării în realitatea virtuală, sunt capabili - în condiții sigure și controlate - ajutați-i să-și rupă propriile temeri.

Tehnologia realității virtuale este utilizată cu succes pentru terapie M.în. Înălțimea înălțimii, Foto. Numele meu este Yanick / Unsplash

În studiul publicat de revista Lancest Medical, Lancet, Oxford VR a demonstrat că terapia în realitatea virtuală a redus nivelul de anxietate asociat cu teama de înălțime de până la 68%.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu