Principal » Internet » Universal Grupul de muzică Atacuri: Nori întunecați peste Grooveshark

Universal Grupul de muzică Atacuri: Nori întunecați peste Grooveshark

Internet : Universal Grupul de muzică Atacuri: Nori întunecați peste Grooveshark

Groovesharkul a fost unul dintre cele mai populare servicii care oferă streaming muzical. Spre deosebire de Spotify sau Deezer, nu face acest lucru cu consimțământul și beneficiul muzicienilor și etichetei. Nori întunecați - Grooveshark se adună peste serviciu, chiar închiderea în cele din urmă.

Aspectul juridic al activității Groovesharka este în mod evident prea mult în comun cu respectarea drepturilor de autor. Prin urmare, serviciul sa luptat în mod repetat cu probleme serioase. Timp de 8 ani de funcționare a site-ului, creatorii săi au fost poziționați în mod repetat, iar clientul Groovesharka a fost retras din aplicațiile cu aplicații.

De data aceasta, cazul arată mai serios - Curtea din New York a considerat că încălcările drepturilor de autor ale creatorilor site-ului au fost conștiente și intenționate. Prin urmare, pedeapsa impusă asupra acestora poate fi de până la 736 milioane de dolari. Motivul cazului este grupul de muzică universală

Dacă o astfel de propoziție va cădea, poate însemna sfârșitul site-ului web care oferă în prezent peste 150.000 de fișiere. Poate, dar nu trebuie să. Serwis, în ciuda unor hotărâri nefavorabile, a ieșit deja din jurisdicții judiciară cu cele mai mari corporații industriale muzicale, cum ar fi. Emi. De asemenea, merită menționat faptul că groovesharkul nu este doar sute de mii de fișiere muzicale piratate. Serviciul colaborează cu mai multe fabrici independente, cum ar fi înregistrările la soare, pentru care a înregistrat m.în. Elvis Presley, Johnny Cash sau Roy Orbison.

O pedeapsă de 736 milioane de dolari, desigur, are un număr de 150.000 de piese comune. Audierea se va aplica numai la mai puțin de 5.000 de fișiere. Dacă verdictul se dovedește a fi nereușită pentru Groovesharka, compania va trebui să plătească până la 150.000 de dolari pentru fiecare fișier.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu